Zakelijke E-Ride

Premium kwaliteit zakkelijke E-Bike, handgemaakt in Nederland perfect marketing item64)

Zakelijke voordelen met Astonic: Premium E-Bikes voor jouw team

In een wereld waar duurzaamheid en merkbeleving steeds belangrijker worden, biedt Astonic een unieke kans voor jouw bedrijf. Ontdek hoe onze handgemaakte, premium E-bikes niet alleen je personeel stimuleren in hun woon-werkverkeer, maar ook als krachtig marketinginstrument dienen.

Duurzame Mobiliteit, tevreden team

Verhoogde Productiviteit: Begin de werkdag energiek. Onze E-bikes bieden een fris en ontspannen alternatief voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Minder files, minder stress.

Duurzame Keuze: Draag bij aan een groenere planeet. Astonic E-bikes zijn niet alleen een stap vooruit in mobiliteit, maar versterken ook jullie bedrijfsimago als een voorloper op het gebied van duurzaamheid.

Welzijn van Werknemers: Toon waardering voor je team door te investeren in hun gezondheid en welzijn. Een dagelijkse rit op een E-bike kan bijdragen aan een betere fysieke conditie en mentaal welzijn.

We bieden diverse mogelijkheden om onze E-Rides zakelijk aan te kunnen schaffen.

Marketing die beweegt

Versterk je merk: Personaliseer jullie E-bikes met het bedrijfslogo en kleuren. Onze handgemaakte, op maat gemaakte E-bikes dienen als rijdende billboards, die overal waar ze gaan jouw merk promoten.

Uniek verhaal: Laat zien dat jouw bedrijf staat voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Een partnership met Astonic vertelt een verhaal dat klanten en partners aantrekt en inspireert.

Netwerk op wielen: Gebruik de E-bikes voor zakelijke afspraken, events of teambuilding. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een gesprekstarter die de aandacht trekt en jullie netwerk vergroot.

E Fatbike handmade in spijk

Investeer slim, rijd slimmer

Of je nu een klein bedrijf leidt of aan het hoofd staat van een grote onderneming, de Astonic E-bikes bieden een slimme investering voor zowel jullie mobiliteit als marketing.

Start Vandaag: Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we een pakket dat past bij jullie behoeften en budget, met flexibele financieringsopties en serviceplannen om jullie rijervaring zorgeloos te maken.

Astonic – Waar duurzaamheid, innovatie en stijl samenkomen. Voor jou, je team en je merk. Ontdek het verschil dat een Astonic E-bike kan maken.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Service

Astonic x zakelijk

Een Astonic E-bike zakelijk inzetten om je bedrijf op te laten vallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze E-bikes of het uit de auto houden van je medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic E-bike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?