Werkplaats

Wij monteren persoonlijk al onze Astonic e-fatbikes. Daardoor kennen wij alle ins en outs van onze fietsen met dikke banden. Samen met onze dealers waarborgen we juiste voorlichting, service en onderhoud. Wij hechten veel waarde aan het bieden van goede service en aandacht voor onze klanten en tijdens het ontwikkelen van onze fatbikes. Daarnaast is goede voorlichting over onze fatbikes en onze accessoires, maar ook over wet- en regelgeving erg belangrijk. Op basis van die informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Onderhoud

Uiteraard kun je voor al het benodigde onderhoud aan je Astonic e-fatbike bij ons terecht. Of het nu gaat om een kleine beurt, groot onderhoud of het herstellen van schades: wij regelen het! Omdat we slijtagegevoelige onderdelen op voorraad hebben, zijn we in staat deze snel te vervangen.

Heb je een e-bike van een ander merk, maar kun je niet terecht bij je reguliere fietsenmaker? Ook dan ben je welkom bij ons! Bovendien bieden wij een haal- en brengservice als je verder weg woont. Hiervoor hanteren wij vaste prijzen. Neem gerust even contact op.

Wij voeren geen onderhoud uit op de Ouxi modellen, onze accessoires en onderdelen passen niet op deze E-fatbikes. Het monteren van onze kinderzitjes op deze modellen ondersteunen wij niet.

Persoonlijk contact en het nemen van tijd voor elkaar is lang niet altijd vanzelfsprekend. Wel bij Astonic! Wij nemen de tijd voor jou en voor je vragen: dat doen wij graag. Wij delen alle ins en outs over onze producten en laten je uitgebreid testen langs de prachtige rivier de Linge, die langs onze showroom loopt! Ervaar, voel en beleef onze Astonic e-bikes, zodat je weet wat je aanschaft. Bekijk al onze accessoires terwijl je een drankje drinkt!

Ons streven is levertijden te beperken. Omdat we in eigen beheer werken, lukt het nagenoeg altijd om binnen een tot twee week te leveren.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?