Werkplaats

Een Premium E-Ride van Astonic wordt volledig met de hand vervaardigd in Nederland, in Spijk, naast Gorinchem. Het tig-lassen van de aluminium frames, is eveneens ambachtelijk Nederlands vakwerk. Dit gehele productieproces, van lassen tot montage, kun je zelf ervaren tijdens een bezoek aan Astonic. Deze unieke aanpak resulteert in hoogwaardige E-Rides van Nederlandse makelij.

Omdat we onze Astonic's met de hand vervaardigen in Nederland, kennen we alle details van onze Premium Rides. Samen met onze partners staan we garant voor de juiste informatie, service en onderhoud van je Astonic. We hechten grote waarde aan uitstekende service en klantgerichtheid. Bovendien verstrekken we uitgebreide informatie over onze E-Rides en accessoires, evenals relevante wet- en regelgeving. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen en het model en accessoires kiezen die het beste passen bij jouw persoonlijke voorkeur. Dankzij de vele opties die we bieden voor onze E-Rides, zijn ze net zo praktisch als gewone E-Bikes of fietsen zonder ondersteuning. De hoge stabiliteit en het feit dat je met je voeten bij de grond kunt, maken ze zelfs veiliger dan reguliere E-Bikes.

Onderhoud

Uiteraard staan we klaar voor al het benodigde onderhoud aan je Astonic E-bike. Of het nu gaat om een kleine inspectie, uitgebreid onderhoud, of het herstellen van eventuele schade, wij nemen het graag voor onze rekening. Onze unieke productiemethode, waarbij we onze frames volledig met de hand in Nederland maken en alle onderdelen afzonderlijk aankopen, betekent dat we een breed scala aan reserveonderdelen direct beschikbaar hebben. Bij eventuele breuken of schades zijn we in staat om vrijwel elk onderdeel snel te vervangen. Als Astonic-rider blijf je zorgeloos op de weg!

Heb je een E-Ride van een ander merk en kun je niet bij je reguliere fietsenmaker terecht? Geen probleem, je bent bij ons van harte welkom! We hebben slijtagegevoelige onderdelen op voorraad, maar de compatibiliteit hangt af van de kwaliteit van de E-Ride. Helaas zien we vaak E-Bikes van mindere kwaliteit waarop onze hoogwaardige onderdelen helaas niet passen.

Bovendien bieden we een ophaal- en bezorgservice voor klanten die wat verder weg wonen. Hiervoor hanteren we vaste prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

E-Fatbike onderdelen
Klantenservice

Het bezit van een Astonic E-Ride transformeert elke rit in een unieke belevenis, van het moment dat u onze drempel overstapt tot jaren na de aankoop. Onze toewijding aan uitmuntende klantenservice ontzorgt u volledig en waarborgt een persoonlijke benadering bij elk contact. Bij Astonic is persoonlijke aandacht en tijd voor elkaar de norm, niet de uitzondering. Wij nemen alle tijd voor u en uw vragen, delen met passie elk detail over onze producten en bieden ruime mogelijkheden om onze E-Rides uit te proberen langs de idyllische oevers van de rivier de Linge, die onze showroom omarmt. Hier kunt u de unieke ervaring van een Astonic E-bike zelf voelen en beleven, zodat u precies weet wat u in huis haalt. Tijdens deze ervaring staat ons brede assortiment aan accessoires tot uw beschikking, terwijl u geniet van een verfrissend drankje.

Wij streven ernaar om uw Astonic zo snel mogelijk te leveren, met levertijden die dankzij ons efficiënte eigen beheer vrijwel altijd binnen één tot twee weken vallen. Het bezit van een Astonic is meer dan enkel het bezitten van een premium E-Ride; het is een totaalbeleving die begint bij uw eerste stap over onze drempel en voortduurt, verrijkt door onze toegewijde ondersteuning en service. Ons team staat klaar om u een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Welkom bij de Astonic familie, waar elke rit een avontuur en elke interactie een gelegenheid is om onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid te delen.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?