Impact

Een dynamische Astonic E-Ride in actie, met de bestuurder die vrij en wild door de stad zoeft, belichaamt de kernwaarden van duurzaamheid en innovatie tegen een stedelijke achtergrond, symboliserend de sociale impact en het streven naar een groenere toeko

Ontdek Astonic: Nederlands handwerk en  impact

Welkom bij Astonic, waar elke E-Ride niet zomaar een vervoersmiddel is, maar een meesterwerk van Nederlands handwerk. In het hart van Nederland, waar traditie en innovatie hand in hand gaan, produceren wij met trots onze E-Rides. Elk model wordt met de hand vervaardigd, waardoor kwaliteit, aandacht, en beleving altijd vooropstaan. Duik in de wereld van Astonic en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van Nederlands vakmanschap.

Naburige samenwerkingen

Bij Astonic geloven we in de kracht van gemeenschap. Onze naburige samenwerkingen vormen de basis van onze missie om niet alleen de planeet te verbeteren, maar ook de levens van mensen om ons heen. Zo proberen we zo veel mogelijk werkzaamheden naburig uit te besteden, het coaten, buigen van aluminium, laser snijden en lassen gebeurt allemaal in eigen regio.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Astonic gaat onze passie voor innovatie hand in hand met onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het steunen van goede doelen staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij geloven sterk in het teruggeven aan de gemeenschap en het maken van een positief verschil in de wereld. Daarom werken we actief samen met lokale en internationale organisaties die zich inzetten voor milieu, onderwijs, en sociale gelijkheid. Door een deel van onze opbrengsten te doneren, streven we ernaar om niet alleen een voetafdruk achter te laten in de industrie, maar ook in de harten van degenen die we helpen. Kies voor een Astonic E-Ride, en draag bij aan onze missie om de wereld een beetje beter te maken, één goede daad tegelijk.

Inclusiviteit: Samen sterker

Astonic streeft ernaar om iedereen, ongeacht achtergrond of mobiliteitsbehoefte, de vrijheid van beweging te bieden. We werken continu aan het verbeteren van onze producten en diensten om ervoor te zorgen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Met Astonic kies je voor een inclusieve gemeenschap waarin iedereen welkom is en waar iedere rit telt in de richting van een inclusievere wereld.

In tegenstelling tot onze conculega's, richten wij ons op diverse doelgroepen. Stabiele dertigers die hun tweede auto inruilen voor een Astonic, jonge gezinnen die veilige kilometers maken tijdens avontuurlijke ritten, personen met mobiliteitsbeperkingen die dankzij onze E-Rides weer kunnen genieten van het fietsen, en ouderen die na hun pensioenleeftijd weer mobiel worden dankzij onze Astonic's.

Met onze grote mogelijkheden wat betreft aanpassingen, maatwerk of volledig Custom werk, vinden mensen uit heel Nederland en daarbuiten hun weg naar het pitoreske Spijk. Waar Astonic een oplossing heeft voor iedereen.

Onze missie is duidelijk: Astonic E-Rides zijn ontworpen voor iedereen en dragen bij aan een wereld met minder auto's.

Een Astonic krijgt iedereen aan het fiesten!

Handgemaakt Aluminium frame van premium kwaliteit
Bedrijfsvoering met sociale impact

Goede doelen

Het steunen van goede doelen staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij geloven sterk in het teruggeven aan de gemeenschap en het maken van een positief verschil in de wereld. Bij Astonic draait alles om het creëren van een positieve impact, zowel op het milieu als op de samenleving. Onze handgemaakte E-Rides, steun aan lokale goede doelen, en inzet voor inclusiviteit weerspiegelen onze toewijding aan deze missie. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze reis. Ontdek hoe Astonic de wereld verandert, één E-Ride tegelijk. Wil jij een goed doel voordragen aan ons, wij staan open om ieder goed doel groot of klein in overweging te nemen.

Kies voor Astonic - Waar elke rit een stap voorwaarts is naar een duurzamere en inclusievere toekomst.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?