E-Ride modellen

E-Fatbike beste van Nederland

E-Ride modellen

Nederlandse Handgemaakte E-Rides: Voor Iedereen en Elke Gebruikswens

Onze passie voor E-Rides komt tot leven doordat we elk model met zorg en precisie in Nederland ontwerpen en met de hand vervaardigen. We begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn, en daarom bieden we een divers assortiment elektrische rides aan. Met verschillende modellen en twee framematen, streven we ernaar om aan de unieke behoeften van elke rijder te voldoen. Of je nu kiest voor een E-Bike, E-Ride of E-Fatbike, bij Astonic ben je zeker van de beste optie!

Bij ons draait alles om het realiseren van de perfecte zithouding die volledig aansluit bij jouw wensen. Onze Astonic E-rides zijn ontworpen voor iedereen!

In tegenstelling tot andere aanbieders, richten wij ons niet op een specefieke doelgroep. Onze E-Rides vinden hun weg naar diverse doelgroepen: stabille dertigers die hun tweede auto inruilen voor een Astonic, jonge gezinnen die veilig kilometers maken tijdens eindeloze ritten, mensen met lichamelijke klachten die dankzij onze fietsen weer mobiel zijn, en ouderen die na hun pensioen weer genieten van mobiliteit dankzij onze E-Rides. We geloven dat onze Astonic's een waardevolle bijdrage leveren aan een wereld met minder auto's, en we zijn er trots op dat onze E-Rides, E-Bikes en E-Fatbikes een positieve impact hebben op de maatschappij.

E-Rides in framematen

Als Nederlanders, de langste mensen ter wereld, begrijpen wij de waarde van diversiteit. Daarom hebben we onze E-Rides beschikbaar in twee framematen: de 'Sky High' modellen voor onze langere rijders. Onze modelnamen weerspiegelen onze verbintenis met duurzaamheid en CO2-reductie, en ze dragen allemaal een aards tintje. Met onze duurzame E-Rides dragen we bij aan een betere wereld, trap voor trap! Astonic is de enige producent die een E-Fatbike heeft voor lange mensen, ben je langer dan de norm dan kunnen wij Custom E-Bike, E-Ride en E-Fatbike frames maken, geheel afgestemd op jou persoonlijke comfort.

Onze E-Rides zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel, vergelijkbaar met traditionele E-Bikes en fietsen zonder elektrische ondersteuning. Dankzij hun hoge stabiliteit en het feit dat je met je voeten op de grond kunt staan, zijn onze E-Rides wellicht zelfs veiliger dan gewone E-Bikes en zeker veiliger dan de import E-Fatbikes waar momenteel veel ophef over is. Bovendien bieden de bredere banden de mogelijkheid om van de gebaande paden af te wijken. Verken de wereld op jouw Astonic E-Ride, met comfort en duurzaamheid als jouw reisgezellen.

Fatbike voor lange mensen

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?  

Nieuwsbericht 1

16 oktober 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht