E-Ride modellen

Handgemaakt  >  Premium kwaliteit  >  Build to last  >  E-Bike  >  Handgemaakt  >  Dutch Design  >  Build to last  > High end E-Bike  >  

Nederlandse handgemaakte E-Rides: Voor iedereen en elke gebruikswens

Onze passie voor Premium E-Bikes komt tot leven doordat we elk model met zorg en precisie in Nederland ontwerpen en met de hand vervaardigen. We begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn, en daarom bieden we een divers assortiment elektrische rides aan. Met verschillende modellen en twee framematen, streven we ernaar om aan de unieke behoeften van elke rider te voldoen. Welk model je ook kiest, bij Astonic ben je zeker van de beste optie!

Bij ons draait alles om het realiseren van de perfecte zithouding die volledig aansluit bij jouw wensen. Onze Astonic E-rides zijn ontworpen voor iedereen!

In tegenstelling tot andere aanbieders, richten wij ons niet op een specefieke doelgroep. Onze E-Rides vinden hun weg naar diverse doelgroepen: stabille dertigers die hun tweede auto inruilen voor een Astonic, jonge gezinnen die veilig kilometers maken tijdens eindeloze ritten, mensen met lichamelijke klachten die dankzij onze fietsen weer mobiel zijn, en ouderen die na hun pensioen weer genieten van mobiliteit dankzij onze E-Rides. We geloven dat onze Astonic's een waardevolle bijdrage leveren aan een wereld met minder auto's, en we zijn er trots op dat onze E-Rides een positieve impact hebben op de maatschappij.

E-Rides in framematen

Als Nederlanders, de langste mensen ter wereld, begrijpen wij de waarde van diversiteit. Daarom hebben we onze E-Rides beschikbaar in twee framematen: de 'Sky High' modellen voor onze langere rijders. Onze modelnamen weerspiegelen onze verbintenis met duurzaamheid en CO2-reductie, en ze dragen allemaal een aards tintje. Met onze duurzame E-Rides dragen we bij aan een betere wereld, trap voor trap! Astonic is de enige producent die een E-Ride heeft voor lange mensen, ben je langer, kleiner dan de norm of heb je lichaamlijke klachten dan kunnen wij een Custom of Maatwerk E-Bike maken, geheel afgestemd op jou persoonlijke comfort.

Onze E-Rides zijn niet alleen stijlvol, van hoge kwaliteit maar ook uiterst functioneel, vergelijkbaar met traditionele E-Bikes en fietsen zonder elektrische ondersteuning. Dankzij hun hoge stabiliteit en het feit dat je met je voeten op de grond kunt staan, zijn onze E-Rides zelfs veiliger dan gewone E-Bikes. Bovendien bieden de bredere banden de mogelijkheid om van de gebaande paden af te wijken. Verken de wereld op jouw Astonic E-Ride, met comfort en duurzaamheid als jouw reisgezellen.

Fatbike voor lange mensen

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?  

Nieuwsbericht 1

16 oktober 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht