Breeze 

Beste Nederlandse E-fatbike kopen

Forenzenfiets  >  woon-werk verkeer  >  Lange afstanden  >  Build to last  >  Handgemaakt  >  Dutch Design  >  Premium kwaliteit  >    

Ontdek ons Astonic Breeze model

Het ideale E-bike voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. Ontworpen met het oog op zowel comfort als efficiëntie, is de Astonic Breeze uw perfecte partner voor het overbruggen van de afstand tussen huis en werk. Of u nu door de stad navigeert of landelijke wegen verkent, ons Breeze model biedt een soepele, duurzame en betrouwbare rit. Met zijn geavanceerde functies en stijlvol design is de Astonic Breeze meer dan alleen een e-bike; het is een investering in uw dagelijkse mobiliteit en levenskwaliteit. Verhoog uw woon-werkervaring met de Astonic Breeze.

E-Ride met lage instap

De Astonic Breeze heeft een lagere instap zodat je nog makkelijker opstapt.  Bij de Breeze hebben wij de middenstang gebogen zodat je op kunt stappen zonder je been over het zadel te gooien.  Daarnaast is dit model zeer praktisch door de opties om boodschappen tassen en kinderzitjes te plaatsen op een optionele bagagedrager. Dit model E-Ride is perfect door de hoge stabiliteit en functionaliteit.

E-Ride in hoogte verstelbaar

De Astonic Breeze is volledig naar wens in te stellen met het zadel en stuur. Door de ergonomische houding op deze bike is hij ook uitermate geschikt voor mensen met rug, schouder of nek klachten. Wat beterft comfort is dit model E-bike perfect voor woon werk verkeer, lange ritten en dagelijks  gebruik. Voor mensen die lange afstanden afleggen is dit het perfecte model.

De Breeze is verkrijgbaar met een 250 watt 48 Volt achternaafmotor. Met deze e-ride kun je zonder poespas de weg op. De maximale ondersteunde snelheid van de Breeze is 25 km/u. Je snelheid lees je makkelijk af van het kleurendisplay. Dit display heeft een usb-poort om je smartphone op te laden. De Breeze wordt geleverd met een LG of Samsung 16Ah (768 Wh) accu voorzien met 21700 cellen de beste cellen op dit moment verkrijgbaar op de markt, naast een lange levensduur haal je een mooi rijbereik tot 80 km. Omdat je op een Astonic vaak vele malen meer gaat fietsen dan je gewend bent, is er een accu upgrade beschikbaar van 20 AH (960 Wh) om je bereik te vergroten.

De Astonic Breeze: alle luxe waar Astonic fietsen om bekend staan, maar met een ander uiterlijk.

E-Ride vanaf 140 cm

De Astonic Breeze E-Ride is ontwikkeld met oog op onze twee jongens, zij vonden onze Astonic Earth zo geweldig dat ze zelf wilden rijden en niet langer voor- en achterop mee wilden rijden. Helaas waren zij nog niet groot genoeg om veilig op een Astonic Earth te stappen. Terwijl ze Roel zagen lassen en frezen in de werkplaats vroegen ze steeds vaker om een eigen fiets. Omdat wij al bezig waren met het ontwikkelen van een nieuw model hebben we toch eerst een prototype gemaakt van de Breeze. speciaal geschikt voor mensen vanaf 140 cm. Omdat wij alles groot maken (afgestemd op onze eigen lengte) kwam ook het eerste prototype van de Breeze te hoog uit. Bij het tweede prototype kwamen we beter uit en de jongens konden hun hart ophalen! Door het verstelbare zadel en stuur is de Breeze in normale framemaat geschikt van 140 cm tot 170 cm.

Breeze E-Ride in grote framemaat (Sky High)

Omdat wij van mening zijn dat ook bij e-rides framematen horen en wij onze frames geheel met de hand in Nederland produceren. Was het na de lancering van de Breeze al snel duidelijk door de reacties die wij ontvingen dat ook deze bike in een grotere Framemaat gemaakt moest worden. Hoewel Roel al bezig was met het ontwikkelen van een totaal nieuw model hebben we gezammelijk besloten dat het hebben van Framematen waardevoller is dan een nieuw model uitbrengen. Het begin van het nieuwe model werd aan de muur gehangen en moest wachten tot later. De focus van Roel werd op de Breeze in grote framemaat (Sky High) gelegd en al snel was deze ook klaar om geproduceerd te worden.

Onze Breeze E-Ride in grote framemaat (Sky High) is perfect voor langere mensen en geschikt vanaf 170 cm tot ver over de 2 meter. 

Omdat het oog ook wat wenst, leveren we standaard banden van Vee tire in combinatie met bredere spatborden op de Breeze Sky High dit maakt de look van deze E-ride compleet! Anders dan zijn kleine broertje hebben we deze bike weer voorzien met onze retro koplamp met onze signatuur "A" ledring wel bekend van onze Earth modellen.

Beschikbaar in vier prachtige kleuren en van de hoogst mogelijke kwaliteit presenteren wij jullie dit model met trots!

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

met maatwerk krijgt Astonic iedereen pijnvrij op de fiets

E-Ride Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-ride zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische bike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de ritten op onze Astonic's .

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel met de hand van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces van onze rides bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fiets. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische vervoersmiddel vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze Astonic's een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte metgezel om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen 

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze Astonic's hebben we onze rides voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Magura, Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fietsen.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze Astonic's over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze E-Bikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-ride.

Bredere banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Een fiets met bredere banden heeft extra dempend vermogen omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Dankzij het grotere contactoppervlak van de banden met de weg zijn de E-rides zeer stabiel op verschillende ondergrond.

Een complete urban e-bike met:

  • voor- en achterlicht
  • spatbordenset
  • standaard
  • 16Ah accu

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?