One of a kind

Custom made E Fatbike ASTONIC (22)

HAND MADE CUSTOM E-RIDE

De écht unieke E-Ride of E-Bike 

Wil je echt opvallen? Dan is een "one of a kind"-model iets voor jou, kies je voor een E-Ride! Deze modellen hebben speciale custom lak zodat je zeker niet ongezien voorbijrijdt. Bij een one of a kind E-Ride van Astonic, heb je veel inspraak en bekijken we samen met jou hoe we èèn van onze bestaande modellen aan kunnen passen aan jouw wensen. 

Bedrijfs E-Ride

Wil jij je bedrijf in de spotlight zetten, met een one of a kind E-Ride van Astonic ben je zeker dat je aandacht ontvangt! Het perfecte marketing object geheel gemaakt aan de hand van de huisstijl van je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos, bezorg E-bike, een reclame bord of gewoon een subltiel maar parchtig model om jou marketingsstrategie te versterken. Schaf je een One of a kind Astonic aan voor de zaak dan is het aanschaffen op lease vaak een gunstige optie.

E-Ride van hoogste kwaliteit voor lange levensduur

Investeer je in een One of a kind E-Bike van Astonic, dan investeer je in een duurzaame E-Ride. Omdat marketing extreem belangrijk is en je niet wil dat het een eensdag vlieg betreft, is het kiezen voor een One of a kind E-Bike een verstandige en duurzame investering met langlopend rendament!

Wil je het nog een stapje verder nemen? Ook een geheel eigen ontwerp geinspireerd op je bedrijf behoort tot de mogelijkheden kies dan voor een Custom made E-Ride van Astonic!

One of a kind E-Ride, gewoon omdat het kan!

Geen bedrijf maar wil je wel een E-Ride waar je gegarandeerd niemand anders op tegenkomt? Ook dan creëren wij samen met jou de perfecte One of a kind Astonic. Heb inspraak op kleur, styling en zet samen met ons de puntjes op jou One of a kind Bike van Astonic.

E Fatbike custom made(559)
E Fatbike custom made (535)
Custom made E Fatbike

Specs

Luchtgeveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-fatbike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische fatbike vaak off-road, dan kun je de luchtgeveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze fatbike geheel van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid aan de fatbike. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische fatbike vrij blijft van roest.  Natuurlijk is aluminium lichter. Dit maakt onze fatbike een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte e-fatbike om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen van Shimano en Bafang

Omdat alleen het beste goed genoeg is hebben we onze fatbike voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano en Bafang. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische fatbike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze fatbikes over een krachtige elektromotor beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze fatbikes zijn standaard uitgerust met krachtige schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-fatbike.

Brede banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze fietsen hebben banden met een breedte van vier inch oftewel tien cm. Dit geeft extra dempend vermogen, omdat de bandenspanning lager is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring.

Retro verlichting

Een prachtige led-voorlamp voorzien van een mooie ledring en drie standen. Een remlicht is geïntegreerd in het achterlicht.

All-weather spatbordenset

Een voor- en achterspatbord is natuurlijk gemonteerd.

E-fatbike Custom made

Earth Extended

Vanaf € 2.780,-

Earth Special

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?