Anneke en Roel, de gepassioneerde oprichters van Astonic E-Fatbikes, staan trots naast hun creaties in Nederland

Bigger than the average E-Bike, sleeker than a Fatbike. Love at first ride. ASTONIC..

Astonic

Over Astonic

Astonic, mobiliteit voor iedereen!

Bij Astonic, geïnspireerd door het woord 'astonish', streven we ernaar om u te verrassen. We brengen niet alleen met de hand vervaardigde topkwaliteit E-rides, van Nederlandse bodem, maar we overtreffen ook in comfort, service, expertise en klantvriendelijkheid.

Bij Astonic geloven we dat iedere rit uniek is, net zoals onze klanten. We begrijpen dat iedere fietser zijn eigen specifieke wensen en behoeften heeft. Daarom zetten we ons in om voor elke unieke klant een op maat gemaakte E-Bike te creëren. Onze E-Rides zijn niet zomaar fietsen; met  maatwerk krijgen wij iedereen weer op de fiets!

Op zoek naar de beste elektrische Ride? Bij Astonic bent u aan het juiste adres. We staan klaar om alle details over onze E-rides met u te delen. Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Astonic: Waar jouw rit, jouw reis wordt! 

1.

Custom-built, volledig afgestemd op uw wensen.

2.

Handgemaakt aluminium frame

3.

BUILD TO LAST

4.

Hoogwaardige onderdelen

5.

Ontwikkeld op duurzaamheid en kwaliteit

6.

Hoge klanten service

 Specs

80

kilometer bereik

8

modellen

25

km per uur

Fatbike ASTONIC (7)
E Fatbike gemaakt in Nederland
E Fatbike ASTONIC 60 (187)

“Wild. Free. Astonic!”

Facts

Ontdek onze Nederlandse handgemaakte elektrische fietsen

Ontdek de E-rides van Astonic: de krachtige elektrische fiets met robuuste banden. De populariteit van onze e-rides is de laatste tijd enorm toegenomen. Overweeg je de aanschaf van een elektrische ride en hecht je waarde aan kwaliteit en service? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Astonic! Onze toewijding aan het handmatig produceren en monteren van elektrische mobiliteits oplossingen, maakt ons de ultieme bron voor advies en expertise bij jouw e-ride-aankoop.

Handgemaakte E-bikes in Nederland: Ontdek onze unieke productie in Spijk, naast Gorinchem.

Bij Astonic wordt elke E-ride volledig met de hand vervaardigd in Nederland, in Spijk, gelegen naast Gorinchem. Zelfs het TIG-lassen van de frames, vervaardigd uit lichtgewicht aluminium, is een puur Nederlands ambacht. Als je Astonic bezoekt, kun je persoonlijk de gehele productie van lassen tot assemblage ervaren. Dit unieke productieproces resulteert in de meest hoogwaardige fietsen die volledig onder de E-Bike vallen maar door hun stoere uiterlijk en hoge kwaliteit noemen wij ze E-rides. Onze E-rides zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan en krijgen iedereen uit de auto! 

Wat is een E-ride: 

Een E-ride is een elektrische fiets die wat betreft wetgeving geheel onder de E-bike valt. Astonic is het enige merk dat E-Rides ontwikkeld en haal inspiratie uit verschillende mobiliteit diciplines. Zo hebben we naar de ergonomie gekeken van racefietsen maar ook inspiratie gehaald uit de mountenbike en zelfs de bakfiets, het beste uit alle werelden verpakken wij in onze E-rides, E-Fatbikes en E-Bikes, die al vele Nederlanders heeft doen overstappen van de auto op een Astonic!

Onze rides kunnen voorzien worden van verschillende soorten velgen en banden zo bieden onze rides uitstekende stabiliteit en is daardoor perfect voor avontuurlijke ritten op verschillende ondergronden. Van onvoorspelbaar terrein zoals sneeuw, zand tot modder, de robuuste E-Rides overwinnen elk obstakel en neemt je moeiteloos mee buiten de gebaande paden. De dikkte en diameter van de velgen van je e-ride stemmen we geheel af op je persoonlijke voorkeur en gebruik. 

Tweepersoons E-Fatbike voor dubbel plezier!
E-rides van uitzonderlijke kwaliteit

De kwaliteit van een Astonic E-ride is buitengewoon hoog. Gedurende het volledige handmatige productieproces ligt onze focus op kwaliteit, duurzaamheid, en de vervangbaarheid van onderdelen bij eventuele schade. Een E-ride van Astonic is niet alleen ontworpen als vervoersmiddel, maar Astonic biedt ook uitzonderlijke klantenservice en persoonlijke aandacht.

BUILD TO LAST!

Een Astonic is gemaakt om lang mee te gaan en van uitzonderlijke kwaliteit
E-rides voor Twee Personen: Comfortabel en Veilig Rijden met Zijn Tweeën of zelfs met drie!

Onze E-ride modellen zijn ontworpen voor het comfortabel vervoeren van twee personen. Bij Astonic bieden we elektrische rides waarmee je moeiteloos met twee kinderen op kunt rijden. Daarnaast is het mogelijk om met twee volwassenen op de ride te stappen, met zelfs ruimte om een kindje voorop mee te nemen. Met een ride van Astonic ben je verzekerd van comfortabel fietsen met twee personen, en onze opties voor kinderzitjes zorgen ervoor dat ook ritten met de kinderen veilig en aangenaam zijn. Ter inspiratie hebben we voor dit model de bakfiets genomen en dit omgezet naar een functioneler en handzamer model, waar meer comfort en gebruiksmogelijkheden voor zijn. Mooier dan de longtail fietsen, praktischer dan de bakfiets en zonder compensatie op cofort en luxe! Een E-Ride van Astonic, gegarandeerd plezier voor twee, of drie personen!

Tweepersoons E-Fatbike voor dubbel plezier!
Wat Kost Een E-ride?

De kosten van onze E-rides variëren per model. Ons meest betaalbare model begint bij €2999,-. 

Als je van plan bent om een passagier mee te nemen, is het raadzaam om een E-ride met twee zitplaatsen te overwegen, zoals onze Astonic Earth Extended te vergelijken met een longtail fiets maar dan ook geschikt voor twee volwassenen. 

Bovendien is de actieradius een belangrijke overweging. Elke Astonic E-ride wordt standaard geleverd met een 16Ah batterij, wat al een behoorlijk goede actieradius biedt. Voor diegenen die van plan zijn langere ritten te maken, raden we aan te upgraden naar een 20Ah batterij voor je E-ride.

Voor meer gedetailleerde informatie over modellen en prijzen, nodigen we je uit om onze webshop te bezoeken.

De Elektrische ride van Astonic? volledig met de hand gemaakt!

De aluminium frames van al onze E-rides worden geheel met de hand gemaakt in Nederland,  waarna de frames, als ze voorzien zijn van hun kleurtje, wederom geheel met de hand voorzien worden van zorgvuldig geselecteerde onderdelen. samen met onze service en klantcontact waarborgen wij zo de beste E-rides, duurzame mobiliteits oplossingen afgestemd op ieders persoonlijke wensen! 

Wat is het verschil met een E-Bike of E-Fatbike

Wij maken geen concessies op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en comfort. Onze "basis" modellen E-Rides zijn allemaal van uitmuntende kwaliteit waarna we tal van opties hebben om het model aan te passen en zo mogelijk te voorzien van nog hoogwaardigere componenten. Dit is de betekenis van E-Rides: Kwaliteit, Nederlands vakmanschap, duurzaamheid, service en klantcontact alles gebundeld in de perfecte beleving! En natuurlijk volledig geproduceerd aan de EU normen!

De Voordelen van een E-Ride: 

Een E-Ride biedt diverse voordelen. Onze E-ride, voorzien van een lichtgewicht aluminium frame, is gemakkelijk te vervoeren op een fietsendrager achterop je auto. De krachtige achternaafmotor vermindert vermoeidheid tijdens je ritten. En ook zijn ze compact genoeg om mee te nemen in de Camper.

Verhoogd Comfort:  de iets bredere banden zorgen voor extra demping, samen met de geveerde voorvork leidt dit tot een uiterst comfortabele fietservaring.

Verbeterde Stabiliteit: Het grotere contactoppervlak van de banden biedt aanzienlijk meer stabiliteit, waardoor het risico op vallen wordt geminimaliseerd.

Meer Flexibiliteit: Dankzij onze doordachte ontwerpen met focus op ergonomie zijn onze modellen uiterst flexibel. Dit maakt ze tot een veilige metgezel op eindeloze tochten.

Stoere Elektrische Fiets: Onze E-ride is niet alleen functioneel maar ook een opvallende en stoere elektrische fiets die de aandacht trekt.

De Ervaring van Rijden op een Elektrische ride: Ontdek het Plezier en Comfort!

Voor velen is de eerste kennismaking met een E-ride een opwindende ervaring, vaak met een vleugje onzekerheid over wat te verwachten. Een E-ride van Astonic blijkt echter verrassend plezierig en uitzonderlijk comfortabel om op te rijden, en dat heeft alles te maken met de volgende aspecten van deze elektrische rides:

  1. Extra Comfort: Het eerste wat opvalt wanneer je plaatsneemt op een Astonic, is de extra demping door de geveerde voorvork. Dit kenmerk zorgt voor een veerkrachtig gevoel, waardoor het rijden over ruw terrein bijzonder aangenaam wordt. Sommige E-ride modellen bieden de optie van een zadelpenvering of een extra breed zadel, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd. Het aantrekkelijke uiterlijk van de Astonic zorgt ervoor dat mensen niet opzien tegen het doen van boodschappen met de fiets, maar er juist naar uitkijken, en in veel gevallen zelfs hun auto laten staan ten gunste van de E-Ride van Astonic.

  2. Starthulp: Onze E-Rides wegen ondanks het lichtgewicht aluminium frame, soms net iets meer vanwege de elektrische onderdelen, voor mensen die lichaamlijk slechter worden hebben we de 'starthulp'-knop. Hiermee kan de motor je versnellen tot 6 km/u vanuit stilstand. Door deze optie zijn onze E-rides ook makkelijk te rijden door ouderen of mensen met lichaamlijke beperkingen voor wie de eerste rotatie maken te zwaar is geworden.

  3. Onoverwinnelijk Gevoel: De vaak iets bredere banden absorberen schokken van hobbels, waardoor rijden over zachte ondergronden zoals modder, zand en sneeuw geen enkel probleem is. Je zult niet meer aarzelen bij onstabiele terreinen, maar vol zelfvertrouwen ieder type terrein kunnen trotseren, zonder angst om van de fiets te vallen. Het is dit onoverwinnelijke gevoel dat rijden op een E-ride zo leuk maakt en altijd voor een glimlach op je gezicht zorgt.

  4. Meer Tractie en Stabiliteit: Een E-ride maakt zelfs schijnbaar onmogelijke beklimmingen mogelijk. De elektromotor versterkt je trapinspanning, waardoor zelfs steile hellingen toegankelijk worden. Met je voeten dicht bij de grond kun je eenvoudig manoeuvreren en vergeet je het gedoe van op- en afstappen op onstabiele oppervlakken. Dit resulteert in uitstekende stabiliteit en veiligheid, waardoor je ongetwijfeld elke rit op je E-ride kunt waarderen.

 nieuws

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?