Proefrit

Ervaar zelf het 'Astonic gevoel'

Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een proefrit en een heerlijke kop koffie. De omgeving rond onze landelijk gelegen werkplaats leent zich uitstekend voor het maken van een testrit. Er is van ieder product een testmodel beschikbaar in alle leverbare kleuren. Daarnaast nemen wij uitgebreid de tijd om je advies te geven, ook met betrekking tot wet- en regelgeving.

Stuur ons een berichtje via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Boek nu je proefrit!

Zijn er meer locaties om te proefrijden?

Is de Astonic showroom te ver weg? Je kunt ook proefrijden bij een van onze dealers. Je proefrit plan je eenvoudig zelf, direct bij hen. Je vindt onze dealers hier.

Is proefrijden op een Astonic vrijblijvend?

Ja, natuurlijk is een proefrit geheel vrijblijvend. Goed oriënteren en vergelijken is belangrijk bij het doen van de juiste aankoop. Wij adviseren je graag zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken, zonder druk te voelen om direct een beslissing te moeten nemen.

Hoe lang mag ik proefrijden op een Astonic E-Ride?

Bij Astonic is het proefrijden op een E-Ride niet het spreekwoordelijke “rondje om de kerk”. Het is belangrijk om echt even het Astonic gevoel te ervaren. Daarnaast willen we dat je fatsoenlijk de tijd hebt om te schakelen, om een dijkje op te rijden en om gewoon te genieten van de Astonic beleving. Meestal duurt een proefrit zo’n 15 tot 20 minuten.

Kan ik ook langer proefrijden?

Mocht je om een beslissing te kunnen nemen echt een paar uur willen cruisen op een Astonic E-bike dan wijzen we je graag op een verhuurlocatie. Schaf je na het huren een E-bike bij ons aan, dan brengen we het betaalde huurbedrag (van één fiets) in mindering op je aanschafprijs.

Wat zijn de kosten van een proefrit op een Astonic E-Bike?

Het maken van een proefrit is natuurlijk gratis!
Ga je voor een urenlange proefrit (via een verhuurlocatie) dan gelden uiteraard de prijzen die zij hanteren.

Ben ik verzekerd tijdens mij Astonic proefrit?

Het maken van een proefrit is geheel op eigen risico. Astonic kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke schade of schade aan derden. Alle E-Rides van Astonic vallen volledig onder de wetgeving van E-Bikes!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?