Proefrit

Boek nu je proefrit!

Klik op de knop hieronder en stuur ons een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een andere vraag die je eerst beantwoord wil hebben, scrol dan helemaal naar beneden en druk op de WhatsApp-knop voor snel antwoord op al je vragen!

Proefrit en persoonlijk advies bij Astonic

Bij Astonic staat de klant altijd centraal, daarom nodigen we je van harte uit voor een unieke proefrit en een heerlijke kop koffie bij onze landelijk gelegen werkplaats. Deze idyllische locatie is perfect voor het uitproberen van onze handgemaakte E-Rides. Voor ieder product hebben we een testmodel klaarstaan in alle beschikbare kleuren. Wij nemen alle tijd om je uitgebreid te adviseren, al onze fietsen vallen volledig onder de Nederlandse wet- en regelgeving voor E-Bikes, met een Astonic kan je veilig deelnemen aan het verkeer!

Een proefrit bij Astonic is een bijzondere ervaring, anders dan je misschien gewend bent. Plan gerust twee uur in voor deze ervaring. Onderweg krijg je een exclusieve rondleiding in onze werkplaats waar we al onze fietsen volledig met de hand vervaardigen. Geniet van de omgeving die jouw beleving naar een hoger niveau tilt.

Een persoon genietend van een tocht op een Astonic E-Ride door een schilderachtig landschap, symbool voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke beleving

Persoonlijk advies

Astonic waar alles draait om een unieke beleving

Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg

Bedrijfsvoering met sociale impact

Verzekerd van kwaliteit, uitgebreide service en garantie! 

De mooiste proefrit van je leven boek je bij Astonic, samne met hun uitgebreide service en contact is dit de beste aankoop die je kan maken
Zijn er meer locaties om te proefrijden?

Is de Astonic showroom te ver weg? Je kunt ook proefrijden bij een van onze dealers. Je proefrit plan je eenvoudig zelf, direct bij hen. Je vindt onze dealers hier.

Is proefrijden op een Astonic vrijblijvend?

Ja, natuurlijk is een proefrit geheel vrijblijvend. Goed oriënteren en vergelijken is belangrijk bij het doen van de juiste aankoop. Wij adviseren je graag zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken, zonder druk te voelen om direct een beslissing te moeten nemen.

Hoe lang mag ik proefrijden op een Astonic E-Ride?

Bij Astonic is het proefrijden op een E-Ride niet het spreekwoordelijke “rondje om de kerk”. Het is belangrijk om echt even het Astonic gevoel te ervaren. Daarnaast willen we dat je fatsoenlijk de tijd hebt om te schakelen, om een dijkje op te rijden en om gewoon te genieten van de Astonic beleving. Meestal duurt een proefrit zo’n 15 tot 20 minuten per model en voor de hele afspraak kan je rekening houden met 2 uur.

Kan ik ook langer proefrijden?

Mocht je om een beslissing te kunnen nemen echt een paar uur willen cruisen op een Astonic E-bike dan wijzen we je graag op een verhuurlocatie. Schaf je na het huren een E-bike bij ons aan, dan brengen we het betaalde huurbedrag (van één fiets) in mindering op je aanschafprijs.

Wat zijn de kosten van een proefrit op een Astonic E-Bike?

Het maken van een proefrit is natuurlijk gratis!
Ga je voor een urenlange proefrit (via een verhuurlocatie) dan gelden uiteraard de prijzen die zij hanteren.

Ben ik verzekerd tijdens mij Astonic proefrit?

Alle E-Rides van Astonic vallen volledig onder de wetgeving voor e-bikes. Hierdoor ben je gewoon verzekerd via je eigen aansprakelijkheidsverzekering tijdens je rit!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?