Over ons

Anneke en Roel, de gepassioneerde oprichters van Astonic E-Fatbikes, staan trots naast hun creaties in Nederland
E FATBIKE hand made in holland

E-bike Bakfiets voor Off-Road Avonturen en Steile Heuvels

Anneke koesterde de ultieme wens van een ruime bakfiets waarin veel kinderen passen, die geschikt is voor avontuurlijke off-road ritten en zonder enige moeite steile heuvels kan bedwingen.

Roel, geïnspireerd door haar droom, ging aan de slag en creëerde de grondleger van de allereerste Astonic E-Ride. De bakfiets sloeg direct aan, en dat leidde tot de ontwikkeling van meer modellen. Zo werd de Astonic Earth, het eerste lid van de Astonic familie, ontworpen en in productie genomen. Inmiddels worden verschillende E-Rides volledig met de hand gemaakt in Nederland.

Passie voor Duurzame Avonturen en Sociale Impact

Anneke en Roel begonnen hun Astonic avontuur in 2019 met ongekende passie. Roel blinkt uit in het ontwerpen, lassen en ontwikkelen van elektrische voertuigen, terwijl Anneke haar kracht vindt in klantenservice en het creëren van stijlen voor nieuwe modellen. Deze krachtige samenwerking resulteert in Premium E-Rides die met uiterste zorg met de hand worden vervaardigd in Nederland, en zich onderscheiden door hun buitengewone capaciteiten.

Onze eigentijdse en stijlvolle modellen passen naadloos in jouw levensstijl, wat je aanmoedigt om vaker de fiets te nemen in plaats van de auto. Plezier, kwaliteit en aandacht voor details staan centraal in ons ontwikkelingsproces. We zijn trots op het maken van duurzame, hoogwaardige fietsen die de tand des tijds doorstaan, en weerspiegelen de essentie van Nederlands vakmanschap.

Geboren uit de wens om te inspireren, te motiveren en avonturen te ontketenen, is Astonic een Nederlands merk gewijd aan plezier voor het hele gezin. In 2017 begon Astonic met de ontwikkeling van haar eerste model, dat met succes werd gelanceerd in 2020. Inmiddels is het 2024, en zijn er nieuwe uitmuntende modellen geintroduceerd. Astonic E-Rides zijn ontworpen om elektrisch fietsen toegankelijk te maken voor mensen van alle leeftijden. Onze inzet voor doordacht ontwerp, verantwoorde productiemethoden en lokale betrokkenheid positioneert ons als een constante kanshebber om het toonaangevende Nederlandse merk te worden op het gebied van hoogwaardige elektrische fietsen met dikkere banden en ongekende mogelijkheden.

Sociale impact

Naast de aandacht die wij hebben voor onze producten en klanten, besteden we ook aandacht aan het hebben van een sociale impact. Zo komt aandacht in alle lagen van onze bedrijfsvoering terug, of dit nu gaat om onze missie alle mensen weer mobiel te krijgen of de goede doelen die wij steunen, de bomen die wij planten bij onnodig heen en weer zenden of de dozen die wij verkleinen om zo min mogelijk lucht te verzenden.

Bij Astonic schaf je niet alleen een E-Ride aan die een dagelijkse beleving is, maar draag je ook bij aan het hebben van een sociale impact!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?