Over ons

Een mega bakfiets, waar veel kinderen in passen, die geschikt is voor off-road avonturen én die zonder enige moeite de steilste heuvel bedwingt. Veel eisen, maar wel de ultieme wens die Anneke uitsprak naar Roel!

Roel ging aan de slag en ontwikkelde de voorloper en grondlegger van de Astonic e-bike. Deze bakfiets viel enorm in de smaak, en Roel besloot meer fietsen te ontwikkelen. Zo is de eerste Astonic e-bike van de reeks, de Astonic Earth, ontwikkeld en in productie genomen.

Passie

Met veel passie zijn Anneke en Roel in 2019 hun Astonic avontuur ingestapt. Roel draait zijn hand niet om voor het tekenen en ontwikkelen van elektrische voertuigen. De kracht van Anneke is klantenservice, en het bedenken van stijlen voor nieuwe modellen. Deze combinatie levert e-bikes op die net even anders zijn en méér kunnen!

De eigentijdse en modieuze modellen integreer je vlekkeloos in je lifestyle. Daardoor stap je vanzelf sneller op de fiets en laat je de auto vaker staan. Plezier en genieten staan centraal tijdens ons ontwikkelproces. We houden constant oog voor details en we maken fietsen van hoge kwaliteit, die jarenlang meegaan. Kwaliteit is de trots van ons Nederlandse vakmanschap!

Geboren uit de wens om te inspireren, te motiveren en avontuur te creëren, is Astonic een Nederlands merk dat zich richt op plezier voor het hele gezin. Astonic is in 2017 begonnen met de ontwikkeling van het eerste model wat in 2019 gelanceerd is. Inmiddels is het 2023 en zijn we klaar om nieuwe modellen te lanceren. Astonic e-bikes zijn bestemd om mensen van alle leeftijden meer gebruik te laten maken van elektrische fietsen. Door de nadruk te leggen op een doordacht ontwerp, verantwoorde productietechnieken en lokale betrokkenheid, streven we er voortdurend naar uit te groeien tot de Nederlandse marktleider op het gebied van hoogwaardige elektrische fietsen met dikke banden.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?