Over ons

Anneke en Roel, de gepassioneerde oprichters van Astonic E-Fatbikes, staan trots naast hun creaties in Nederland

E-Bike Bakfiets voor off-road
avonturen en steile hellingen

Anneke droomde van de ultieme ruime bakfiets die comfortabel plaats biedt aan veel kinderen, perfect geschikt voor avontuurlijke off-road tochten en het moeiteloos beklimmen van steile hellingen.

Geïnspireerd door haar visie ging Roel aan de slag en legde de basis voor de allereerste Astonic E-Ride. Deze innovatieve bakfiets werd direct populair, wat leidde tot de ontwikkeling van onze uiteindelijke handzamere modellen. Onder hen werd de Astonic Earth het baanbrekende lid van de Astonic familie, zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Vandaag de dag worden diverse modellen van Premium E-Bikes volledig met de hand vervaardigd in Nederland, wat onze toewijding aan kwaliteit en avontuurlijke ontwerpen toont.

de grondlegger van Astonic, de bakfiets met dikke banden voor off road avonturen

Ontdek de Astonic E-Ride:
Uw partner voor avonturen

De Astonic E-Ride serie vertegenwoordigt het toppunt van Nederlandse ingenieurskunst, ontworpen voor iedereen die dol is op het verkennen van de buitenlucht. Of u nu woon-werkverkeer aflegt, off-road paden aanpakt of steile hellingen beklimt, onze e-bikes zijn gebouwd om ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid te bieden. Met Astonics toewijding aan handgemaakte uitmuntendheid is elk model in ons assortiment een getuigenis van onze inzet om iedereen te voorzien van het beste in duurzaam, avontuurklaar vervoer.

BUILD TO LAST
E FATBIKE hand made in holland

Handgemaakt in Nederland: Premium E-Rides voor elk avontuur

Onze handgemaakte aluminium e-bike frames uit Nederland staan garant voor topkwaliteit en duurzaamheid. Aluminium, bekend om zijn weerstand tegen het Nederlandse klimaat, is onze materiaalkeuze bij uitstek. Dankzij de TIG-lasmethode, die bekend staat om haar precisie en het toevoegen van materiaal tijdens het las proces, verzekeren we u van uiterst robuuste verbindingen. Het gebruik van dikwandige buizen onderstreept onze toewijding aan frames die gebouwd zijn voor de lange termijn.

Voor het ultieme comfort en een perfecte ergonomie, onderwerpen we zowel de frames als de volledige fietsen aan grondige beoordelingen door professionele bike fitters. Dit zorgvuldige productieproces stelt ons in staat om comfort, kwaliteit en stijl naadloos te integreren. Het resultaat is de ideale rijervaring, verankerd in onze overtuiging dat een e-bike meer is dan een vervoersmiddel; het is een statement van klasse en duurzaamheid.

Passie voor
Duurzame Avonturen

Lichtgewicht Aluminium E-Fatbike Frame in Nederland

 Passie voor duurzame E-Bike avonturen

In 2019 begonnen Anneke en Roel met hun Astonic avontuur, gedreven door een ongekende passie voor duurzaamheid en avontuur. Met Roels expertise in het ontwerpen, lassen, en ontwikkelen van elektrische fietsen, en Annekes talent voor klantenservice en het stijlen van nieuwe modellen, creëren ze samen Premium E-Bikes. Deze fietsen worden met de grootste zorg handgemaakt in Nederland, waarbij plezier, kwaliteit, comfort en oog voor detail centraal staan. Wij zijn er trots op duurzame, hoogwaardige fietsen te produceren die het erfgoed van Nederlands vakmanschap belichamen en aanmoedigen tot een actievere levensstijl.

Astonic: Nederlandse innovatie in Elektrische fietsen

Astonic, een Nederlands merk dat zich toelegt op plezier en avontuur voor het hele gezin, lanceerde zijn eerste model in 2020 na drie jaar ontwikkeling. Inmiddels, in 2024, hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe, uitmuntende modellen. Als een gevestigd merk en groeiend bedrijf, zetten we ons in voor kwaliteit, comfort, beleving, en persoonlijke aandacht. Astonic E-Rides maken elektrisch fietsen toegankelijk voor alle leeftijden en reflecteren onze toewijding aan doordachte ontwerpen, verantwoorde productiemethoden, en lokale betrokkenheid. Wij staan aan de voorhoede van de Nederlandse markt voor hoogwaardige elektrische fietsen, bekend om onze robuuste banden en ongeëvenaarde capaciteiten voor avontuur.

oprichters van Astonic in de werkplaats waar e-bikes met de hand worden gemaakt in Nederland
Astonic frame klaar om met de hand gelast te worden

Innovatie en ontwikkeling

Als een gevestigd merk op het gebied van elektrische fietsen, is Astonic trots op het produceren van hoogwaardige, duurzame e-bikes die avonturen herdefiniëren. Het succes van onze initiële modellen, zoals de Astonic Earth, heeft ons aangespoord om continu te innoveren en ons assortiment premium e-rides uit te breiden. Elke fiets is een meesterwerk van ontwerp en vakmanschap, volledig met de hand gemaakt in Nederland om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, comfort en prestatie.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?