Maatwerk E-Ride

met maatwerk krijgt Astonic iedereen pijnvrij op de fiets

Maatwerk fiets  >  fiets voor iemand met Groeistoornis  >  fiets voor lange mensen  >  fiets voor minder valide >  Fiets voor gehandicapten >  Pijnvrij fietsen  >  

Pijnvrij en op maat: Jouw perfecte maatwerk fiets 

We zijn er trots op dat we bij Astonic iedereen een comfortabele rit kunnen bieden. Onze belofte? Een fiets die niet alleen past bij jouw lichaam, maar ook bij jouw karakter. Door flexibel maatwerk en een breed scala aan onderdelen transformeren we standaardmodellen tot jouw droomfiets. Ons doel is om een bestaand model zodanig aan te passen dat het zowel kosten-efficiënt als persoonlijk perfect is. Astonic is gespecialiseerd in unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking

Maatwerk E-Bike: Jouw unieke rit, ons handwerk

Bij Astonic, recht uit het hart van Nederland, draait alles om het creëren van iets bijzonders, net voor jou. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen stijl en wensen heeft. Daarom zetten we bij elke handgemaakte E-Bike jou in het middelpunt, wij bieden ongekende mogelijkheden wat betreft maatwerk en aanpasbaarheid zo bieden wij fietsen die extreem comfortabel zijn in gebruik en exact afgestemd op jouw wensen, lichaamslengte en mogelijke beperking. 

Ontdek de perfecte match

Uniek als jij: Jouw E-Ride moet net zo uniek zijn als jijzelf. Vertel ons wat je zoekt, en wij brengen het tot leven. Van kleur tot comfort, elk detail telt.

Kwaliteit op maat: Ons team zet vakmanschap en aandacht voorop om jouw ideale E-Ride te realiseren. Met hoogwaardige materialen en technologie zorgen we ervoor dat jouw rit niet alleen opvalt, maar ook duurzaam is.

Persoonlijke begeleiding: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Van het eerste ontwerp tot de finale aflevering, wij staan voor je klaar. Jouw droom, onze missie.

Start jouw reis

Benieuwd hoe jouw droomrit eruit kan zien? Neem contact met ons op en laat ons de reis samen beginnen. Bij Astonic gaat het om meer dan alleen rijden; het gaat om ervaren, beleven, en genieten.

Voel de Vrijheid, Kies Astonic.

Premium maatwerk E-Bike frame wordt met de hand gelast in Nederland voor de beste kwaliteit
Premium Maatwerk E-Bike handgemaakt in Nederland

Veelgestelde vragen

Hoe begin ik? Start simpelweg door contact met ons op te nemen. We bespreken graag jouw wensen en ideeën.

Wat maakt een Astonic E-Ride speciaal? Elke E-Ride is handgemaakt met precisie en passie, speciaal voor jou. Dat maakt elke rit uniek.

Hoe lang duurt het proces? De tijd om jouw perfecte E-Ride te creëren kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Kwaliteit kost tijd, maar we houden je gedurende het hele proces op de hoogte.

Ontdek jouw weg naar vrijheid. Astonic – Waar jouw rit begint.

Service

Astonic x zakelijk

Een Astonic E-bike zakelijk inzetten om je bedrijf op te laten vallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze E-bikes of het uit de auto houden van je medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic E-bike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?