Earth

E-Fatbike voor gebruik op de openbare weg

HANDMADE IN NEDERLAND

E-Ride met een retro look 

Onze Astonic Earth heeft een clean retro ontwerp. Deze fantastische fiets met dikkere banden heeft  wat weg van een oude brommer, geinspireerd op een Puch en Cita is dit de mooiste één persoons E-ride die er te vinden is op de markt. De retro koplamp maakt de look kompleet,  Vee tires met white walls kunnen hier nog eenschepje boven op doen. 

Verkrijgbaar in vier matte kleuren is deze E-Ride een echte blikvanger.

Inspirerend voor de toekomst

Dit eerste ontwerp wat we met veel passie en kennis ontwikkeld hebben, heeft wat voeten in de aarde gehad! Bij de start van dit prototype waren 20 x 4 inch banden bijna niet verkrijgbaar en het vinden van passende onderdelen bleek een uitdaging. Het heeft ons vier jaar gekost het prototype volledig naar wens te hebben waar alleen het beste goed genoeg was en uitmuntende kwaliteit het streven. Dit model is de basis geweest van alle volgende modellen, het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost maar uiteindelijk heeft het ons leven vereikt, zowel als van vele trouwe Astonic riders die nog steeds iedere dag met plezier op hun Astonic stappen en de auto laten staan! Ondanks de dikke Fatbike banden, valt dit model geheel onder de E-Bike samen met de uitmuntende kwalitiet is dat de earth onder de noemer E-Ride valt, veilig en vertrouwd stap je op deze Astonic. 

Earth E-bike, de perfecte alleskunner 

Onze Earth-modellen staan voor je klaar om direct de weg op te gaan of om dat toffe bospaadje op te rijden. Ervaar het gevoel van vrijheid dat deze e-bike met dikke banden je geeft wanneer je onderweg bent.

Deze Astonic Earth modellen zijn ideaal voor tochtjes met de familie door de bossen, maar ook heuvelachtige landschappen zijn geen enkel probleem voor deze e-bikes. Heerlijk cruisen met het hele gezin, een beleving waar iedereen van geniet!

Woon je in de stad, dan is deze urban bike ook ideaal voor woon-werkverkeer. De zit van de Astonic Earth is zo vormgegeven dat je rechtop, in een ontspannen houding en met een lach op je gezicht rondfietst. Zonder moeite of zweet, maar wel met een flinke dosis plezier ben je overal snel en natuurlijk zonder files. Met de krachtige Bafang achterwielmotor rij je met gemak 25km/u en omdat wij onze E-rides standaard leveren met een grote uitneembare accu kun je kilometers wegtrappen door de stad. 

Verkrijgbaar in twee framematen

Onze Astonic Earth is verkrijgbaar in twee framematen, de normale framemaat met een zithoogte van 87 cm en de hogere farmemaat (Sky High) met een zithoogte van 92 cm. onze normale hoogte is passend voor mensen vanaf 160 tot 185 cm, de grote framemaat (Sky High) is passend voor mensen met een lengte vanaf 185 cm tot ruim over 2 meter. Onze Sky High E-Rides zijn perfect voor lange mensen.

twee persoons E-Fatbike ASTONIC (3)

E-Ride Specs

Geveerde voorvork

De geveerde voorvork op onze e-bike zorgt voor meer rijcomfort en geeft extra demping. Ga je met je stoere elektrische bike vaak off-road, dan kun je de geveerde voorvork instellen  zodat er meer demping ontstaat. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de ritten op onze e-rides.

Geheel aluminium frame

We hebben er bewust voor gekozen onze E-rides geheel met de hand van aluminium te maken. Hoewel dit het productieproces van onze e-mobiliteits oplossingen bemoeilijkt geeft het extreme stevigheid daarnaast de duurzaamheid waar wij naar streven. Ook zorgt het er voor dat jouw stoere elektrische bike vrij blijft van roest. Natuurlijk is aluminium lichter dan staal. Dit maakt onze E-ride een stuk handzamer en is hij goed mee te nemen op je fietsdrager. Met een gewicht van zo'n 23kg is het de perfecte metgezel om mee te nemen op vakantie.

Hoogwaardige onderdelen 

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze E-rides hebben we ze voorzien van hoogwaardige materialen en onderdelen. We gebruiken voornamelijk onderdelen van Shimano, Bafang en Magura. Deze gerenommeerde merken zijn een begrip in de fietsenbranch en bieden de kwaliteit die wij wensen voor onze elektrische bike.

Hydraulische schijfremmen

Omdat al onze E-rides over een krachtige  elektromotor van 250 watt beschikken mogen goede remmen natuurlijk niet ontbreken. Al onze E-rides zijn standaard uitgerust met krachtige hydraulische schijfremmen zodat u in iedere situatie snel tot stilstand komt. Goede remmen zijn een must op een e-bike.

Bredere banden voor hoog comfort en perfecte wegligging

Onze E-Rides voorzien wij met banden afgestemd op de gebruiker. Vaak kiezen we voor de wat bredere banden dit  geeft extra dempend vermogen op onze E-rides, omdat er meer lucht volume is dan een fiets met normale banden. Dit dempend vermogen vertaalt zich in een extra comfortabele rijervaring op een E-ride.

Passende verlichting

Omdat onze modellen naast kwaliteit en duurzaamheid ook  een prachtig design dragen, voorzien wij ze met lampen die het best passen bij het model. Ook hier zijn er weer tal van mogelijkheden om wijzigingen aan te brengen gericht op eigen smaak.

All-weather spatbordenset

Aluminium voor- en achterspatborden zijn gemonteerd op al onze E-ride modellen. Gemaakt voor Nederlands weer om iedere bui te doorstaan!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?