Klanten service

Astonic staat klaar met de klentenservice om u te begeleiden en ondersteunen na aankoop, zo maken wij van iedere rit een ware beleving

Ontdek de 5-sterren service van Astonic: Persoonlijk, aandachtig en ontzorgend

De service die Astonic biedt, gaat ver boven de standaard uit. Het is een service die consequent beoordeeld wordt met 5 sterren op Google, dankzij onze toegewijde Astonic riders. Wat maakt onze service zo uniek? Het draait allemaal om persoonlijk contact, aandacht voor detail, en een onvergetelijke beleving - niet alleen tijdens de aanschaf, maar ook jaren nadat je in het bezit bent van een Astonic E-Ride.

Persoonlijk contact: Meer dan alleen service

Bij Astonic staat de klant centraal. Dit betekent dat we u persoonlijk te woord staan. Of het nu gaat om vragen over de aanschaf van een Astonic E-Bike of advies over onderhoud, onze experts nemen de tijd om te luisteren en mee te denken. Dit persoonlijk contact is een van de pijlers van onze servicefilosofie.

Onderhoud en ontzorging: Zorgeloos genieten

Onderdeel van onze topnotch service is de ontzorging op het gebied van onderhoud. We begrijpen dat u wilt genieten van uw Astonic zonder u zorgen te hoeven maken over het onderhoud of de voorraadigheid van onderdelen. Daarom bieden we uitgebreide onderhoudsservices aan, waarbij we proactief met u meedenken en ervoor zorgen dat uw Astonic altijd in topconditie is. Onze belofte? Zorgeloos genieten van elke rit.

Aandacht voor detail: De Astonic beleving

Bij elk contactmoment met Astonic staat aandacht centraal. Van het moment van aanschaf tot elke rit die u maakt, zorgen we ervoor dat het bezitten van een Astonic een ware beleving is. Deze aandacht voor detail is terug te zien in alles wat we doen, van de zorgvuldige afhandeling van onderhoud tot de persoonlijke benadering bij elke vraag.

Uw beleving, onze prioriteit

De unieke benadering van Astonic maakt het bezitten van een Astonic E-Ride niet alleen een plezier, maar een ware beleving. Onze klanten waarderen deze benadering met 5 sterren op Google, en dat is iets waar we trots op zijn. Het bevestigt dat onze focus op persoonlijk contact, aandacht, en ontzorging de juiste is.

Sluit u aan bij de Astonic familie

Ervaar zelf waarom de service van Astonic zo hoog gewaardeerd wordt. Laat ons u persoonlijk begeleiden in de wereld van Astonic, waar elke rit een beleving is en klantenservice een persoonlijke aangelegenheid. Ontdek de kwaliteit, aandacht, en zorg die maken dat het bezitten van een Astonic zo speciaal is. Bij Astonic staat u centraal, en dat voelt u bij elke kilometer.

Bent u klaar voor een Astonic beleving? Neem vandaag nog contact met ons op en word onderdeel van een gemeenschap die kiest voor kwaliteit, persoonlijkheid, en een 5-sterren service.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?