Custom e-fatbikes

Zelf een kleur kiezen voor je fatbike? Een geheel eigen ontwerp, op basis van u wensen? Alles is mogelijk bij Astonic! We gaan graag met u om tafel om samen je droom fatbike te realiseren.

Je ideale Astonic E-FATBIKE

Met de grootste creativiteit, met oog voor detail, door het gebruik van hoogwaardige onderdelen en door korte lijnen te hanteren creëren wij de meest uiteenlopende elektrische fatbikes. Niets is te gek! Wij dagen je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden!

Wil jij je bedrijf laten opvallen? Of wilt u een echte persoonlijke eyecatcher laten ontwerpen en bouwen? Wij doen dit graag! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Astonic x zakelijk

Een Astonic e-fatbike zakelijk kopen om u bedrijf te laten opvallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze e-fatbikes of het 'uit de auto houden' van u medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic e-fatbike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Service

Astonic x zakelijk

Een Astonic E-bike zakelijk inzetten om je bedrijf op te laten vallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze E-bikes of het uit de auto houden van je medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic E-bike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic fatbike?