Custom E-Ride

Astonic toont het aangepaste ontwerpproces van E-Fatbikes, waar creativiteit geen grenzen kent

Wil je zelf de kleur van je E-Ride kiezen? Een uniek ontwerp, gebaseerd op jouw wensen? Bij Astonic is alles mogelijk! We staan te popelen om samen met jou je droom Custom-Made E-bike te verwezenlijken. Het creëren van een op maat gemaakte Astonic omvat diverse gesprekken waarin we al je wensen verkennen. We halen inspiratie uit jouw input en starten het proces. Gedurende verschillende pas-sessies evalueren en passen we aan indien nodig om te zorgen dat we aan al je eisen voldoen. Tijdens een van de laatste afspraken bespreken we de gekozen kleuren en perfectioneren we de laatste details voor je op maat gemaakte E-Ride.

Gedurende het gehele proces houden we je wensen en budget nauwlettend in de gaten om verrassingen te voorkomen. Voor de realisatie van een Custom-Made Astonic moet je rekenen op een levertijd van 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de geselecteerde opties. Na het eerste gesprek ontvang je een offerte en verstrekken we de exacte levertijd.

Ontwerp en Creëer Jouw Unieke Vervoer!

Unieke mobilitetis oplossingen. Bij ons is geen uitdaging te groot! We dagen je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet de beperkingen en omarm de mogelijkheden!

Wil je jouw bedrijf echt laten opvallen? Of ben je op zoek naar een persoonlijke eyecatcher in de vorm van een Custom-Made Ride? Astonic staat voor je klaar, of je nu kiest voor een E-Ride, E-Fatbike of E-Bike! Vul het onderstaande formulier in, en we nemen spoedig contact met je op.

E-Fatbike veilig voor ouderen

Astonic x zakelijk

Een Astonic e-ride, e-bike of e-fatbike zakelijk kopen om u bedrijf te laten opvallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze e-Rides of het 'uit de auto houden' van u medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Service

Astonic x zakelijk

Een Astonic E-bike zakelijk inzetten om je bedrijf op te laten vallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze E-bikes of het uit de auto houden van je medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic E-bike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?