Custom made  E-Ride

Astonic toont het aangepaste ontwerpproces van E-Fatbikes, waar creativiteit geen grenzen kent

volledig Custom made maatwerk fietsen voor mensen met een beperking

Ervaar het gemak en comfort van een fiets die volledig is afgestemd op jouw behoeften

Met onze maatwerk fietsen bieden wij een oplossing voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar een fiets die perfect aansluit bij hun wensen, karakter en lichamelijke behoeften. Onze fietsen worden volledig met de hand gemaakt, zodat elk detail kan worden aangepast aan jouw specifieke situatie.

Elimineer de pijnpunten van traditionele fietsen

Traditionele fietsen kunnen vaak ongemakkelijk zijn voor mensen met een beperking. Onze maatwerk fietsen zijn ontworpen om deze pijnpunten te elimineren. Dankzij de ergonomische aanpassingen zorgen we ervoor dat je zonder lichamelijke klachten kunt genieten van het dagelijks gebruik van de fiets.

Maximaliseer je comfort en mobiliteit

Met onze Custom made maatwerk fietsen kun je jouw comfort en mobiliteit naar een hoger niveau tillen. We begrijpen dat elke persoon uniek is en andere behoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat alle aspecten van de fiets, zoals het zadel, stuur en pedalen, volledig op maat worden gemaakt. Zo kun je optimaal genieten van jouw fietstochten.

Herwin je onafhankelijkheid en vrijheid

Voor mensen met een beperking kan het soms moeilijk zijn om een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid te ervaren. Onze maatwerk fietsen helpen je om deze vrijheid terug te krijgen. Met een fiets die volledig is aangepast aan jouw behoeften, kun je zelfstandig en zonder belemmeringen de wereld verkennen.

Waarom kiezen voor onze Custom made maatwerk fietsen?

Met onze maatwerk fietsen ben je verzekerd van een fiets die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en beperkingen. Ons team van vakmensen werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat elke aanpassing perfect wordt uitgevoerd. Onze jarenlange ervaring en expertise staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Social Proof

"De maatwerk fiets die ik bij jullie heb gekocht heeft mijn leven echt veranderd. Ik kan nu zonder pijn en moeite fietsen, wat voorheen onmogelijk was. Bedankt!" - Janine

"Ik ben zeer tevreden met mijn maatwerk fiets. Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ik kan nu eindelijk weer genieten van fietstochten met mijn familie." - Peter

"Door jullie hervond ik mijn mobilieteit, sociale contacten en vrijheid, mijn Astonic betekent alles voor mij" -Willem

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een maatwerk fiets te laten maken?

De productietijd van een maatwerk fiets varieert, afhankelijk van de specifieke aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld genomen duurt het proces ongeveer 8 tot 12 weken.

Bieden jullie garantie op jullie maatwerk fietsen?

Ja, wij bieden een garantie van 2 jaar op al onze maatwerk fietsen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de fiets, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging.

Jouw unieke E-Bike: Volledig Custom-made E-Bike van Astonic

Droom je van een elektrische fiets die volledig weerspiegelt wie je bent? Bij Astonic maken we die droom werkelijkheid. Kies elk detail van je Custom made E-Bike, van de kleur tot aan het unieke ontwerp dat volledig is gebaseerd op jouw wensen. Jouw visie, onze expertise - samen creëren we iets buitengewoons.

Het Proces: Jouw Visie, Onze Creatie

Het avontuur naar jouw Custom made droom E-Ride begint met een dialoog. We nemen de tijd om jouw ideeën en voorkeuren grondig te verkennen door middel van uitgebreide gesprekken. Jouw inspiratie is onze leidraad. Vanaf het eerste moment van inspiratie tot aan de laatste aanpassingen, betrekken we je actief bij elke stap.

Tijdens het ontwerpproces doorloop je verschillende pas-sessies. Dit stelt ons in staat om alles nauwkeurig af te stemmen en te verfijnen, zodat jouw E-Ride niet alleen aan al je eisen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Kleuren en Details: De Finishing Touch

Naarmate we dichter bij de voltooiing komen, verfijnen we de gekozen kleuren en werken we de laatste details uit. Elk element van jouw E-Ride wordt met de grootste zorg en precisie behandeld, om te zorgen dat het eindproduct jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Transparantie van Begin tot Eind

We begrijpen het belang van duidelijke communicatie. Door het hele proces houden we rekening met jouw wensen én budget, om eventuele verrassingen te voorkomen. Vanaf het eerste gesprek voorzien we je van een duidelijke offerte en geven we een realistische schatting van de levertijd, die kan variëren van 3 tot 12 maanden, afhankelijk van de complexiteit van jouw ontwerp en geselecteerde opties.

Premium Custom made frame wordt op maat gemaakt en gelast voor perfecte ergonomie
Volledig op maat gemaakt frame wordt met de hand geproduceerd

Jouw Droom E-Ride wacht op je

Bij Astonic staat jouw unieke verhaal centraal. Maak de reis naar jouw handgemaakte custom-made E-Bike vandaag nog en laat ons je begeleiden naar de realisatie van jouw droom.

Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor jou.

Service

Astonic x zakelijk

Een Astonic E-bike zakelijk inzetten om je bedrijf op te laten vallen? Natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan maaltijdbezorging in stijl, het te huur aanbieden van onze E-bikes of het uit de auto houden van je medewerkers.

Wij bieden de mogelijkheid een Astonic E-bike zakelijk aan te schaffen of te leasen, met of zonder onderhoud.

Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Wij adviseren je graag over de best passende mogelijkheid voor je bedrijf.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?