31 juli 2023

Veilige E-Fatbike voor Scholieren

E Fatbike ASTONIC 214 (821)

Veilig naar school op de E-Fatbike

Ondanks de negatieve berichten die er voorbij komen, zit je met een E-Fatbike van Astonic helemaal goed. Omdat wij onze Fatbikes geheel produceren aan de wetgeving voor E-Bikes, kan je kind geheel veilig op stap met de  E-Fatbike. Ze hebben geen helm, kenteken, rijbewijs of verzekering nodig en gaan niet harder dan 25 km per uur, samen met onze 250 watt motor, de veilige E-Fatbike voor scholieren!

E-Fatbikes voor middelbare scholier

Onder scholieren is de e-fatbike steeds meer in trek. Met name de hippe elektrische fatbikes met een mand of krat zijn steeds populairder op de middelbare scholen.

Veel jongeren en hun ouders zien de e-fatbike als een goed alternatief voor het reizen met de bus of de aanschaf van een brommer of scooter. Dit geldt vooral in gebieden met langere reisafstanden en een minder goede dienstregeling van het openbaar vervoer. Voor de scholieren is het reizen met een elektrische fatbike goedkoper, sneller en veel leuker!

Op de elektrische E-fatbike naar school

De reisafstand naar de middelbare school kan in landelijke gebieden behoorlijk oplopen. Scholieren krijgen soms tochten van vijftien of twintig kilometer voor de kiezen. Op een normale fiets is dat een flinke uitdaging. Busabonnementen, het behalen van een bromfietscertificaat en brandstof zijn prijzig. De aanschaf van een e-fatbike is een aantrekkelijk alternatief. Met zo’n fiets bespaar je geld en tijd. Je bent lekker in de buitenlucht en tegenwind is geen enkel probleem meer. Bovendien ligt de actieradius van elektrische fatbikes tegenwoordig gemiddeld rond de 60 kilometer. Dit is te danken aan accu’s met een hoge capaciteit en de steeds efficiënter wordende motoren.

Voor middelbare scholieren is het natuurlijk wel een vereiste dat de e-fabike een trendy look heeft. De jongens en meiden gaan het liefst op een stoer model met dikke banden naar school. Door het stoere uiterlijk stappen ze met veel plezier op en genieten van de ritten naar school die ze dagelijks maken. 

Voordelen e-fatbike voor scholieren

De belangrijkste pluspunten van elektrische fatbikes voor de jeugd:

 • geen dure brandstof geen rijbewijs nodig
 •  duurzaam en groen
 •  trendy en stoer
 • snel reisalternatief
 • goede prijs kwaliteitverhouding

Waarom een Astonic fatbike?

 • 100% legaal voor gebruik op de openbare weg
 • hoge kwaliteit en service
 • 250 watt 25 km per uur, gewoon een E-Bike in een stoer jasje
 • flinke actieradius
 • Nederlands product
 • uitgebreide garantie

Wil jij ook ervaren hoe onze Astonics rijden? Boek dan een proefrit.

E Fatbike ASTONIC 214 (823)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?