27 juni 2022

GPS-tracker op je Astonic fatbike 

Welke GPS-tracker op je Astonic fatbike plaatsen

Omdat fatbikes erg in trek zijn, zal het je niet verbazen dat dit ook op het gebied van diefstal zo is. Natuurlijk verkopen wij supersterke Texlock-fietssloten die het vrijwel onmogelijk maken dat iemand er met jou geliefde Astonic Fatbike van door te gaan, maar toch merken we dat veel klanten hun Astonic liever nog wat extra beveiligen. Naast het afsluiten van een diefstalverzekering en het gebruiken van een goed slot, gebruiken ze een GPS-tracker voor net dat beetje extra zekerheid. 

Inmiddels zijn er diverse trackers op de markt, maar welke is de beste voor jou? 

Diefstalverzekering met tracker op je Fatbike

De ANWB biedt een diefstalverzekering aan waarbij ze een tracker komen plaatsen op je fatbike. De maandelijkse kosten van deze verzekering zijn vrij hoog, maar de ANWB garandeert dat je bij diefstal snel je aankoopbedrag vergoed krijgt. Ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat deze belofte door de ANWB wordt waargemaakt. Kijk voor meer info op anwb.nl en zoek op “fietsverzekering”. 

Inbouw GPS-tracker zonder abonnement op je Fatbike

 Bij Astonic kun je er voor kiezen een tracker (van het merk Onntrack) te laten inbouwen op je Fatbike. Deze tracker schaf je eenmalig aan en vervolgens activeer je ‘m in een app. 

De Onntrack Inbouw is een revolutie op het gebied van tracking. Dit is de eerste GPS tracker ter wereld waar geen gebruikskosten aan zitten. Er is geen beltegoed-kaartje nodig, er is geen abonnement, er zijn geen platformkosten. 

De Onntrack Inbouw heeft een kleine batterij die het tot wel drie dagen volhoudt, dus het opsporen van je gestolen fatbike lukt ook als de dief de fietsaccu uit de fiets haalt. De tracker heeft verschillende alarmfuncties, je weet dus direct wanneer de tracker in beweging komt. 

Inbouw GPS-tracker met abonnement op je Fatbike

 Er zijn partijen die een tracker aanbieden in combinatie met een abonnement. Wat is het grote voordeel van zo’n abonnement? Er staat een team specialisten paraat om je gestolen e-fatbike terug te vinden! Daarnaast krijg je met zo’n abonnement bij sommige verzekeringsmaatschappijen korting op de premie van je diefstalverzekering. Lijkt dit je wel wat, bel even met onze klantenservice op 0183201043 of stuur een mailtje naar info@astonic-rides.nl 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?