22 juli 2021

'Fiets en service een dikke tien!'

Eddie ten Haaf op Astonic

Eddie

Soms ben je als verkoper net zo blij als de koper. Soms gaat het verhaal net iets verder dan iemand blij maken met een Astonic E-ride. Soms is een verhaal extra de moeite waard om te vertellen!

Eddie ten Haaf is 42 oud. Hij komt uit Amsterdam, maar woont sinds kort in België. Een paar jaar geleden is hij zijn beide onderbenen kwijtgeraakt. Tijdens zijn revalidatie fietste Eddie op een hometrainer. Omdat zijn protheses na verloop van tijd pijnlijk kunnen aanvoelen, was hij niet in staat buiten te fietsen. Totdat hij op social media een advertentie van de Astonic e-bike tegenkwam!

Protheses

“Na een half uur – soms eerder, soms later – krijg ik last van de plek waar de protheses op mijn benen aansluiten. Als ik dan buiten aan het fietsen ben, wordt het heel lastig voor mij om thuis te komen”, vertelt Eddie. “Ik wil wel graag buiten fietsen, maar vind maar eens een fiets waarop dat kan, in mijn geval…”

Trapondersteuning

En toen zag Eddie een onlineadvertentie van de Astonic e-bike: “Vooral het feit dat de Astonic leverbaar is met een knop, waarmee je de trapondersteuning kan inschakelen is ideaal: ‘gas geven’ met mijn handen!” Eddie maakte een afspraak: “Ik ben naar Spijk gegaan, maar Anneke van Astonic wilde net zo goed bij mij langskomen. Het was supergezellig. We hebben samen uitgebreid getest, en het was geweldig! Door de goede trapondersteuning kon ik zonder veel moeite de dijk oprijden. Met een gewone fiets was dat zeker niet gelukt. De Astonic past op de lift van mijn invalide bus: ik kan hem makkelijk meenemen en op mooie plaatsten genieten van deze aanwinst. Natuurlijk gaat hij mee op vakantie!”

Tien

Eddie, afsluitend: “De Astonic krijgt van mij een tien en de service is ook een dikke tien waard: ik ben echt heel fijn geholpen!”

Wil jij ook een afspraak maken om één van onze Astonic modellen te testen? Boek dan een proefrit!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?