19 December  2022

Fatbike betalen in termijnen

Je nieuwe fatbike betalen in termijnen

Online een Astonic fatbike kopen en in delen betalen, kan dat? Jazeker, dat kan sinds kort! Bij ons heb je de mogelijkheid om gespreid te betalen met In3. Handig wanneer je even krap bij kas zit en toch dringend een goede en duurzame fiets nodig hebt.

Waarom zou ik in drie termijnen betalen?

Door gebruik te maken van In3 kun je de fatbike zoals je misschien al wel doorhebt, in drie termijnen betalen. Handig wanneer een grote uitgave even niet uitkomt. In3 is de enige gespreid-betalenmethode zonder rente of BKR-registratie. Je elektrische fiets met dikke banden betaal je online in drie termijnen binnen een periode van 60 dagen. Het eerste deel, 1/3 van de prijs, los je direct af. Het tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en binnen de volgende 30 dagen los je het derde termijn af.

Alle voordelen van In3 op een rijtje:
- Geen eenmalige hoge kosten
- Geen rente
- Een fiets kopen in termijnen betalen zonder BKR (Geen schulden)
- Eerder aflossen is mogelijk en geheel rentevrij

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Andere betaalmogelijkheden

Hoewel we het mooi vinden dat wij inmidels ook In3 aan kunnen bieden, zijn er nog andere mogelijkheden om je Fatbike aan te schaffen. Zo werken wij met Paypal, Lease mogelijkheden en natuurlijk kun je ook simpel betalen met iDeal. Zo hopen we voor iedereen een passende manier van betalen te bieden, zodat je kan kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid op een manier die bij jouw past!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?