22 april 2021

 Onbegrensde Avonturen met de Astonic E-Fatbike

Astonic e-Fatbike klaar voor avontuur op gemengd terrein, met de stadssilhouet op de achtergrond en natuurlijke paden op de voorgrond, symboliserend de veelzijdigheid van de fiets voor zowel stedelijke als natuurlijke omgevingen.

Ontdek de Onbegrensde Avonturen met de Astonic E-Fatbike

Ervaar onbeperkte avontuurlijke mogelijkheden met de Astonic e-Fatbike, jouw ultieme partner voor elk terrein. Of je nu door de stedelijke jungle navigeert, je een weg baant door de ongerepte natuur, of een gezellig familie-uitje plant met een kinderzitje; de Astonic wijst je de weg in elke omgeving!

Verbreed je Horizon met de Astonic E-Fatbike

Met de Astonic e-Fatbike zijn de mogelijkheden grenzeloos, en brengt elke locatie binnen handbereik. Voel je even thuis in de bruisende stad als op een uitdagend parcours door natuurgebieden. Zelfs populaire routes langs nationale iconen, zoals de molens van Kinderdijk, liggen binnen jouw bereik. Ontdek de ongeëvenaarde vrijheid op de beste e-Fatbike van Nederlandse makelij.

Ongekende Ondersteuning 

Ongekende Ondersteuning voor Elk Avontuur Dankzij de krachtige elektrische ondersteuning voelen heuvels minder steil, en vormen duin- en bospaden geen obstakel meer. Geplande familie-uitjes worden een fluitje van een cent, zelfs met de allerkleinsten gemakkelijk meegenomen op onze Astonic e-bikes.

 Onbegrensde Mogelijkheden

Klaar voor het Ontdekken van Onbegrensde Mogelijkheden? Wil je zelf de veelzijdigheid en het avontuurlijke potentieel van een Astonic e-Fatbike ervaren? Laat geen pad onbeproefd en geen avontuur onverkend met de Astonic aan je zijde. Ontdek hoe onze e-Fatbike je wereld kan vergroten en je naar plaatsen kan brengen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?