6 november 2023

E-bike van Astonic: De slimme zakelijke investering

Een op maat gemaakte E-fatbike van Astonic, de perfecte duurzame zakelijke oplossing.

In een wereld vol bedrijven is het cruciaal om op te vallen. Bij Astonic hebben we dé oplossing: de Astonic bedrijfs E-bike, E-Ride of E-Fatbike. Maatwerk en een uniek design maken het de perfecte keuze voor jouw bedrijf.

E-Bike geheel maatwerk en uniek design

Bij Astonic begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerk aan, van framekleur tot jouw bedrijfslogo. Hiermee creëer je een mobiel visitekaartje dat de aandacht trekt en je merk versterkt.

E-bike van Astonic, geheel Handgemaakt in Nederland

Onze E-bikes worden met de hand gemaakt in Spijk, Nederland, met uiterste aandacht voor detail en duurzaamheid. Hiermee ondersteun je ook lokale ambachten en draag je bij aan de Nederlandse vakmanschap.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Astonic staat niet alleen voor stijl, maar ook voor milieuvriendelijkheid. Fietsen is namelijk de groenste manier van vervoer en draagt bij aan een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. Een bewuste keuze voor een groenere toekomst.

Slimme zakelijke investering voor 2023

In 2023 is flexibiliteit essentieel voor bedrijven. Een E-bike van Astonic biedt diverse voordelen, waaronder fiscale voordelen, gezonde werknemers, verbeterde mobiliteit, een duurzaam imago en sterke branding. Het is zonder twijfel een slimme zakelijke investering voor dit jaar.

Hoe kun je jouw Astonic E-bike aanschaffen?

Neem contact met ons op via onze website of breng een bezoek aan Spijk. Met een Astonic zet je niet alleen je bedrijf in de schijnwerpers voor klanten en werknemers, maar investeer je ook in een duurzame toekomst.

Kies voor een E-bike van Astonic en maak een positief verschil voor jouw bedrijf en onze wereld. Investeer in duurzaamheid en mobiliteit met Astonic in 2023. Je krijgt niet alleen een stijlvolle bedrijfsfiets, maar ook een statement van je betrokkenheid bij een groenere toekomst.

Custom made E Fatbike ASTONIC (22)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?