20 maart 2023

Astonic Fatbike kopen in Zwolle

RB Wheels in Zwolle

Al even zijn onze Fatbikes ook te vinden in Zwolle, Reimond draait hier gepasioneerd zijn fietsen en scooter winkel: RB Wheels. Reimond staat voor alles wat met wielen en techniek te maken heeft, ook staat hij open voor nieuwe dingen en merken. Hij heeft een brede visie en durft te gaan voor gewaagde kleuren en ontwerpen, geen doorsnee fietsenwinkel, zeker een perfecte match voor Fatbikes van Astonic!

Vakkundigheid komt met de jaren

Reimond heeft al 28 jaar ervaring en draait zijn hand niet om voor kundig onderhoud en passend advies. Hij starte zijn werkzaamheden in 1995 bij zijn voormalige werkgever, (Jaap Bos tweewielers) die toen de derde genaratie was die de winkel draaide in Zwolle. Van Jaap heeft Reimond 26 jaar lang alle fijne kneepjes van het vak geleerd en hij heeft bijgedragen aan de droom van Reimond ooit een eigen winkel te mogen openen.

Start van RB Wheels

Januari 2022 krijgt Reimond de kans de zaak over te nemen, een kans die hij met beide handen aangrijpt. Hoewel hij start in een uitdagende periode waar winkels gesloten worden door Corona en er geconcureerd moet worden met online prijsstunters, weet hij zich staande te houden en inmiddels weet heel Zwolle Reimond weer te vinden! Door zijn 28 jaar lange ervaring in de scooter en fietsen branch, met daarnaast perfecte klantenservice en kundige voorlichting is dit de plek voor zwollenaren om een Fatbike, fiets of scooter aan te schaffen.

Reimond over de Fatbikes van Astonic

Astonic is gewoon  een goed en mooi merk. De Fatbikes met passende producten en breed assortiment aan accessoires kan gaan groeien in de markt, een markt die maar weinig merken heeft waar alle onderdelen vervangbaar zijn.  Omdat Astonic zich richt op alle mensen bieden zij een assortiment passend van jong tot oud, niemand wordt buitengesloten en hun Fatbikes bieden modellen voor iedereen!  

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?