6 Februari 2023

Astonic Fatbike kopen in Edam

Fietshemel in Edam

wens je in de omgeving van Edam een Fatbike van Astonic aan te schaffen dan ben je van harte welkom bij Fietshemel, gerund door de broers Hashem en Hamed! Gezamelijk runnen zij al jaren een fietsenwinkel en sinds kort zijn ze dealer van Fatbikes van Astonic. Beide broers hebben onlangs een nieuw pand betrokken waar ze klanten kunnen voorzien van de beste service, informatie, proefrit en onderhoud.  Ze zullen er alles aan doen om hun klanten te laten genieten van hun nieuwe fatbike en ze zo zorgvuldig mogelijk te adviseren.  Genoeg raakvlakken met Astonic wat ons betreft om een langlopende samenwerking aan te gaan.

Kwaliteit van Astonic Fatbikes

Beide broers zijn zeer te spreken over het Nederlandse vakwerk, degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de Astonic Fatbikes. Het enthousiasme over de hoogwaardige producten en kwaliteit van de Fatbikes delen zij graag met hun klanten. Zij kunnen zo de mensen in hun regio de beste kwaliteit en service bieden. Door het brede assortiment aan Astonic Fatbikes kan er een geschikt model worden gevonden voor iedereen, ze adviseren graag over passende accesoires of upgrades aan de Fatbikes tijdens een bezoek aan hun winkel.

Aftersales en service

Ben je op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige Fatbike met garantie en aftersales service in Noord Holland, Edam dan is Fietshemel de perfecte plek om jou Astonic aan te schaffen en van onderhoud te laten voorzien.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?