16 Januari 2023

Fatbike voor lange mensen

E-Fatbike voor lange mensen

Fatbike voor lange mensen

Astonic is het enige merk dat een Fatbike produceert met verschillende framematen, onze Earth fatbikes zijn verkrijgbaar in een Framemaat met een zithoogte van 87 centimeter en de Earth Sky High modellen met een zithoogte van 92 centimeter. Dit E-Fatbike model is perfect voor lange mensen.

Earth fatbike: met een zithoogte van 87 centimeter is deze fatbike zeer comfortabel te rijden voor mensen met een lengte vanaf 165 tot 195. Dit hangt ook samen met de persoonlijke voorkeur en gewenste kniebuiging van de Fatbike bestuurder.

Earth Sky High Fatbike: met een zithoogte van 92 centimeter is deze Fatbike perfect voor langere mensen. Hoog comfort en minder kniebuiging voor mensen vanaf 185 tot ruim over de 200 centimeter. Deze fatbike heeft een leverttijd van 6 tot 8 weken met bijkomend pluspunt dat je zelf een Ral kleur kan kiezen. Door de grote vraag van deze modellen, de kleine oplages en het geheel Nederlandse handwerk zijn de Sky high modellen te bestellen waarna we hem persoonlijk leveren na 6 tot 8 weken , doe je dit nu cruise je gegarandeerd op jouw Sky high de lente en zomer door. 

Fatbike met verstelbaar zadel

Breeze Fatbike: De Breeze is het model waarbij je zadel in hoogte verstelbaar is, dit model is ook zeer geschikt voor mensen van 145 tot 180 centimeter.  Het Alluminium voor de productie van onze Breeze druppelt momenteel de werkplaats binnen, zodra al het buiswerk binnen is gaan we lassen en vervolgens worden de frames van kleur voorzien. Ook bij dit model is de vraag groot en produceren wij in kleine oplages wil je zeker zijn dat jij deze lente kilometers verslind op je Breeze of Breeze special bestel hem dan nu en ontvang hem binnen 6 tot 8 weken. 

Breeze Fatbike met aangepaste frame maat: mocht je de Breeze graag willen bestellen met een grotere of kleinere  framemaat, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo is ook deze Fatbike voor alle lengtes comfortabel te rijden. Voor mensen die over de 180 centimeter lang zijn maken we de Breeze Special Sky High, geheel op bestelling. Omdat ook dit model geheel Nederlands handwerk is en op aanvraag wordt vervaardigd, dien je de Breeze Special Sky High te bestellen en bedraagt de levertijd 8 tot 10 weken.

Pre order jouw Astonic Sky High of Breeze

Wil je 100% zeker zijn dat je niet mis gaat grijpen, dan zijn de Astonic Sky High en de Breeze modellen te Pre orderen en bedraagt de levertijd ongeveer 6 tot 10 weken. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je deze lente moeiteloze kilometers wegtrapt op jouw Premium fatbike van Nederlandse bodem! 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?