4 December 2023

E-Fatbike, E-Bike of E-Ride met de beste accu

E Fatbike met de beste accu op de markt

Of je nu opzoek bent naar een E-Fatbike, E-Bike of E-Ride, de kwaliteit van de accu is cruciaal

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen je accu is de onmisbare kern van elke elektrische fiets, E-Fatbike en E-Ride. Hecht je waarde aan kwaliteit en wil je dat je E-Fatbike, E-Ride of E-Bike jaren mee gaat, dan speelt de accu een cruciale rol in het leveren van een hoogwaardige rijervaring.

De kwaliteit van een E-Ride, E-Fatbike of E-Bike begint bij de accu. Het is het kloppende hart dat de kracht levert voor soepele ritten en langdurig fietsplezier.

Prijs van een E-Fatbike, E-Bike en E-Ride met goede accu

De prijs van een hoogwaardige accu is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. De accu bepaalt voor een groot deel de verkoopsprijs van de E-Bike, E-Ride of E-Fatbike. Er zijn tal van verschillende accu cellen op de markt, zo zijn er zeer goedkope merkloze cellen maar ook cellen van gerenomeerde merken het verschil in prijs is groot maar ook het verschil in levensduur en capaciteit is zo mogelijk nog groter. Kies je voor een E-Bike of E-Fatbike  met dubieuze goedkope cellen dan kies je voor een accu met korte levensduur.

Accu's die ontworpen zijn met het oog op duurzaamheid, wat betekent dat je niet alleen geniet van krachtige en betrouwbare prestaties, maar ook van een langere levensduur. Een goede accu is niet alleen de levensader van je E-Ride, maar ook de sleutel tot minder zorgen en meer onbezorgde kilometers. Bij Astonic geloven we dat de investering in een kwaliteitsaccu een essentiële stap is naar een probleemloze en plezierige elektrische fietservaring.

Zekeringen in je E-Ride accu

Bij Astonic zijn we toegewijd aan het leveren van niet alleen hoogwaardige prestaties maar ook maximale veiligheid, en daarom hechten we veel waarde aan de zekeringen in onze accu's. Deze kleine, maar cruciale onderdelen spelen een grote rol in het beschermen van zowel de accu zelf als de gebruiker. Onze accu's zijn uitgerust met geavanceerde zekeringtechnologie die onmiddellijk reageert op eventuele onregelmatigheden, zoals oververhitting, vocht of kortsluiting. Deze zekeringen zorgen ervoor dat de accu optimaal blijft functioneren, zelfs in veeleisende omstandigheden, en verminderen het risico op potentieel gevaarlijke situaties. Met deze ingebouwde veiligheidsmaatregelen kunnen Astonic-riders met gemoedsrust genieten van hun ritten, wetende dat hun accu niet alleen krachtig is maar ook veilig en betrouwbaar. Veiligheid staat bij ons voorop, en de zekeringen in onze accu's vormen een essentieel onderdeel van die toewijding aan een zorgeloze rijervaring.

In voordelige E-Fatbikes en E-Bikes worden naast dubieuze cellen geen zekeringen geplaatst in de accu, hierdoor loop je risico op accubrand en waterschade die onherstelbaar zijn. 

Accucellen bundelen 

Bij Astonic besteden we bijzondere aandacht aan de manier waarop we onze accucellen verpakken, omdat we geloven dat de kwaliteit van deze verpakking van essentieel belang is voor de prestaties en veiligheid van onze E-Rides. Onze accucellen worden zorgvuldig ingekapseld in hoogwaardige behuizingen die niet alleen bescherming bieden tegen externe invloeden zoals vocht en stof, maar ook een effectieve warmteafvoer mogelijk maken. Het ontwerp van de verpakking is geoptimaliseerd om oververhitting te voorkomen en de levensduur van de accu te verlengen. Bovendien wordt er speciale aandacht besteed aan het minimaliseren van trillingen en schokken om de cellen te beschermen tijdens het rijden over diverse terreinen. Door innovatieve verpakkingsmethoden te combineren met hoogwaardige materialen, streven we ernaar om niet alleen superieure prestaties te leveren, maar ook een duurzame en veilige accu-ervaring voor onze Astonic-riders.

Bij goedkopere E-fatbikes en E-Bikes worden accu cellen alleen aan elkaar gesoldeerd en zo in de accu geplaatst, door de cellen niet te bundelen en in te kapselen is het risico groot dat de cellen los trillen. Zodra een van de cellen losser zit loopt de kwaliteit van de accu gigantisch achteruit en zou de accu in korte tijd geheel stoppen met leveren van energie.

Accu kwaliteit controleren

Bij Astonic hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze accu's, en daarom hebben we een toegewijde accu-expert die van elke lading accu's een aantal grondig controleerd. Deze expert is gepassioneerd en vakbekwaam, en door deze controle weten wij zeker dat we de kwaliteit ontvangen en bieden die wij wensen voor onze E-Rides.

E Fatbike met beste accu

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?