19 April 2022

Winnares Astonic Fatbike aan het woord

Esmée ging er met de Astonic fatbike vandoor tijdens de winactie, nu ze de fatbike een aantal weken in bezit heeft, waren wij erg benieuwd hoe hij bevalt.

Esmée uit Amsterdam

Ik ben Esmée Lont, 28 jaar en woon sinds december in het mooie Amsterdam. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Toen ik de winactie voorbij zag komen op Instagram, zag ik de Astonic Fatbike voor het eerst. Wauw, hier moet ik aan meedoen! Wie niet waagt die niet wint. Natuurlijk had ik nooit verwacht de give away te winnen, maar een Fatbike zou mij super uitkomen hier in Amsterdam.  Ik zag hier wel Fatbikes voorbijkomen en ik zag mezelf wel cruizen hier, dus enthousiast meegedaan aan de actie, mensen getagd en de actie gedeeld en toen maar wachten. Ik zag veel mensen mee doen aan de actie dus de verwachtingen waren laag.

Yes een Fatbike Gewonnen!

En toen kwam het bericht dat ik had gewonnen, WIEHOEEEEE ik deed serieus een sprongetje van blijdschap!! Die lach ging niet meer van mijn gezicht en ik kon niet wachten om op die stoere Astonic te stappen. Nog dezelfde dag belde Anneke van Astonic om een afspraak in te plannen, bizar. De volgende dinsdag zou Anneke mijn Astonic persoonlijk komen bezorgen. Ondertussen ontplofte mijn inbox op insta van mensen die mij feliciteerde met het winnen van de actie, heel leuk! Tijdens de levering kreeg ik er super uitleg bij en alles werd duidelijk uitgelegd. Wát een service, zo bij je thuis afgeleverd.

Daily Driver

Inmiddels gebruik ik mijn Astonic dagelijks om naar mijn werk te gaan en ik ga er zeker vele uitstapjes mee maken. Zodra het warm genoeg is zeker een tripje naar het strand, binnenkort ook mee naar Assen waar ik vandaan kom. De Astonic is echt mijn dagelijkse vervoersmiddel geworden en hij past perfect bij mij.

Reacties

Sinds ik mijn Astonic heb krijg ik spontane reacties van onbekende mensen, als ik hier door Amsterdam fiets. Laatst had ik hem mee in de trein en ook daar veel aangesproken en vragen gekregen over mijn Fatbike.  Op je Astonic laat je zeker hoofden draaien en ontvang je gegarandeerd complimenten!

Aanbeveling van Esmée

Mijn Astonic is prachtig en je gaat heerlijk snel. Je bent overal veel sneller als op een gewone E-Bike ook komt hij snel uit de startblokken waardoor hij super leuk is! Je bent overal sneller zonder enige moeite echt een totaal andere beleving!

Fietsen is nog nooit zo makkelijk gegaan…

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?