25 maart 2021

De vijf specificaties van Astonic

Specificaties E-Fatbikes, E-Bikes en E-Rides

Op avontuur met Astonic!

De ‘vijf van Astonic’ maken onze e-bikes geschikt voor zeer gevarieerde omstandigheden! Als je de specificaties ziet, snap je meteen waarom het avontuur aan onze e-bikes kleeft!

De lucht geveerde voorvork zorgt voor veel demping. Daardoor zijn onze e-bikes ook zeer geschikt voor off-road avonturen!

Sterk

Het aluminium frame maakt onze e-bike robuust en sterk, waardoor je hem kan gebruiken onder allerlei omstandigheden. De Astonic kan dus wel tegen een stootje! Aluminium is ook nog eens een licht materiaal, wat maakt dat de fiets soepel manoeuvreert en optimaal gebruik maakt van het vermogen! Met Shimano versnellingen en een Bafang achternaaf motor beschikken onze e-bikes over hoogwaardige onderdelen.

Hydraulisch

De hydraulische schijfremmen zitten vast aan de wielnaaf en zijn met het frame verbonden. Met deze remmen kan je de remkracht goed doseren en heb je meer controle over de fiets. De vier inch brede banden zorgen voor hoog comfort en een perfecte wegligging. Deze zijn ook nog eens fraai uitgerust met dubbelwandige aluminium fat bike velgen.

Met onze Astonic e-bike voel jij je op alle terreinen op je gemak! Meer weten over de specificaties van de verschillende types e-bikes? 

Follow us

Stay tuned for the latest developments and new models.

Contact

We can be reached by phone Monday through Saturday between 9:00 and 21:00. You can also send us an e-mail. 

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Best E-Fatbike dutch design

What can we do for you?

Do you have a question about our e-rides, about your order, or do you have special requests?