2 April 2024

Wat maakt een E-Ride van Astonic anders dan een E-Fatbike?

E Ride vs E Fatbike Astonic (82)

Als je denkt aan elektrische fietsen, springen er op dit moment twee typen vaak uit: de E-Fatbike en de E-Bike. Maar wat als we je vertellen dat er nog een unieke speler op de markt is die het beste van beide werelden combineert en nog een stapje verder gaat? Maak kennis met de E-Ride van Astonic, een symbool van comfort, vrijheid, kwaliteit en aandacht die jouw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Comfort als kompas

De reis begint bij comfort, en hierin onderscheidt Astonic zich duidelijk van de E-Fatbike. Waar bij veel E-Fatbikes ergonomisch comfort vaak een bijzaak lijkt, staat dit bij Astonic centraal in het ontwerpproces. We nemen niet alleen de ergonomie serieus, maar zorgen ook voor aanpasbaarheid aan de individuele rijder. Met twee framematen biedt Astonic een persoonlijke pasvorm, iets wat bij de E-Fatbikes vaak ontbreekt. Onze samenwerking met een bikefitter zorgt ervoor dat elke rit aanvoelt alsof de fiets speciaal voor jou gemaakt is, waardoor elke rit, lang of kort, een ervaring van puur comfort en ontspanning wordt.

Functionaliteit voorop

Naast comfort, storten we ons vol overgave op functionaliteit. Astonic E-Rides blinken uit in gebruiksgemak en veelzijdigheid. Waar E-Fatbikes vaak beperkt zijn in hun toepasbaarheid, zijn onze E-Rides net zo functioneel als de traditionele E-Bike. De Earth Extended model van Astonic neemt functionaliteit zelfs naar een hoger niveau, vergelijkbaar met een cargo, bakfiets, of longtail E-Bike. Pluspunt: de accessoires die je gewend bent op een reguliere E-Bike te gebruiken, passen ook moeiteloos op onze E-Rides.

Naast uitmuntend comfort en functionaliteit, gebruiken wij hoogwaardie onderdelen die altijd op voorraad liggen, makkelijk te vervangen zijn en van gerenomeerde merken. Ook op dit gebied zit je dus goed bij Astonic en zijn we gelijk aan de E-Bike uit het hoge segment.

Astonic's belofte

Bij Astonic draait alles om het creëren van een unieke rijervaring. Onze E-Rides zijn niet zomaar fietsen; het zijn maatwerkoplossingen die jouw dagelijkse ritjes transformeren in momenten van vrijheid en avontuur. Van de zorgvuldige aandacht voor ergonomie en comfort tot de grenzeloze functionaliteit - elke Astonic E-Ride is een toonbeeld van vakmanschap en innovatie. Stap over op een Astonic E-Ride en ervaar het verschil: een belofte van comfort, kwaliteit, aandacht, en een onvergetelijke rijervaring.

Detailopname van de handgemaakte Astonic E-Ride, met een close-up van het hoogwaardige frame en de geavanceerde, aanpasbare accessoires die functionaliteit en stijl benadrukken voor de moderne fietser

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?