23 mei 2022

Voordelen van een e-fatbike

Zeven voordelen van een e-fatbike 

De laatste jaren zijn e-fatbikes enorm in opkomst en zijn ze ontzettend populair geworden. Niet zo vreemd, gezien alle voordelen die een elektrische fatbike heeft. Twijfel je nog om een elektrische fatbike aan te schaffen? Lees vooral verder! 

Leuker, makkelijker en sneller op de e-fatbike

Dankzij de elektrische ondersteuning voelt bergop fietsen met je fatbike als een fluitje van een cent. Op een e-fatbike van Astonic heb je altijd de wind in de rug en met de krachtige motor in het achterwiel heeft de fiets veel meer trekkracht dan een normale e-bike. 

Met een e-fatbike ben je makkelijk en snel op je bestemming. Ook voelt het fietsen zelf veel prettiger en raak je niet vermoeid. Eenmaal aangeschaft wil je echt niets anders meer. Rijden op een elektrische fatbike is genieten, het is een totaal andere fietsbeleving! 

Een goede dagelijkse beweging 

Met onze krachtige trapondersteuning is het fietsen op een elektrische fatbike geen zware opgave. Eerlijk is eerlijk: op een gewone fiets verbrand je meer calorieën. Maar hoewel je met een uurtje elektrisch fietsen minder calorieën verbrandt dan op een gewone fiets, zijn e-fatbikes een goede investering voor een betere gezondheid. Hoe zit dat? Omdat Astonic-fatbikes zo lekker rijden, pak je vaker je fatbike en laat je de auto staan. De gemiddelde dagelijkse lichaamsbeweging van e-bikers is flink hoger dan van hen die ook voor de kortere ritten altijd de auto gebruiken. 

De e-fatbike het perfecte vervoer naar werk of school 

E-fatbikes zijn ook prima te gebruiken voor langere afstanden. Het aantal mensen dat regelmatig op de elektrische fatbike naar het werk gaat neemt flink toe. Het is heel goed mogelijk dat je sneller op het werk bent dan met de auto. In de file staan? Dacht het niet! 
Ook bij jongere generaties worden e-fatbikes steeds populairder. Steeds meer studenten fietsen elektrisch naar school. 

Milieuvriendelijk  

Door ritten op je scooter of in je auto in te wisselen voor het fietsen op een elektrische fatbike verminder je je CO2-uitstoot flink. Naast minder luchtvervuiling zorgen elektrische fatbikes ook voor minder overlast en lawaai op straat. Door het aanschaffen van een e-fatbike hou je zowel het milieu als je buurt tevreden!  

Lage onderhoudskosten  

Een nieuwe elektrische fatbike of accu kan nogal wat geld kosten, maar eenmaal aangeschaft zijn er weinig kosten. De vaste lasten voor onderhoud en brandstof zijn natuurlijk veel lager dan die van een auto. Niet alleen goed voor het milieu, maar dus ook voor uw portemonnee!  

Gemakkelijk mee te nemen  

Met een elektrische fatbike bent u snel en mobiel. U kunt natuurlijk overal zelf heen fietsen, maar e-fatbikes kunnen ook gemakkelijk in de trein of met de auto worden vervoerd. Perfect voor fietsvakanties in het buitenland, of voor het ontdekken van alle mooie fietsroutes in Nederland! 

Meer keus!  

Wij zijn altijd bezig nieuwe modellen te ontwikkelen. Naast onze vier verschillende Earth-modellen staan er twee nieuwe Breeze-modellen klaar om gelanceerd te worden en werken we hard aan andere prototypes. Net als onze Earth-fietsen komt ook de Breeze standaard in vier kleuren. De keuze bij Astonic groeit! Zo kies je straks een e-fatbike die precies voldoet aan je wensen. 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?