29 mei 2024

Van Auto's naar tweewielers: Het Verhaal van Mark

Fietsplezier

Na twintig jaar in de autobranche te hebben gewerkt, voelde Mark het al enige tijd kriebelen om iets nieuws te doen. Het idee om over te stappen naar tweewielers bleef door zijn hoofd spelen. Het belangrijkste voor Mark is om mensen blij te maken met een nieuwe fiets. De overstap was dan ook logisch voor hem.

Van Auto's naar Fietsen:

De overstap van de autobranche naar de tweewielerbranche was niet gemakkelijk, maar Mark brengt jarenlange ervaring met zich mee die hij nu in gaat zetten bij tweewielers. Vooral op het gebied van aftersales zag hij een groot potentieel voor verbetering. "De aftersales in de tweewielerbranche wordt de aankomende jaren erg belangrijk," legt Mark uit. "Er kan veel geleerd worden van de werkprocessen in de autobranche."

Wat neemt Mark Mee?

Met zijn ervaring brengt Mark veel kennis mee. Hier zijn enkele aspecten die hij dagelijks toepast:

 Planning: Een goede planning zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Klanten weten precies waar ze aan toe zijn en kunnen rekenen op een stipte levering.

 Duidelijke Prijsopgaves: Vooraf duidelijke prijsopgaves communiceren voorkomt verrassingen achteraf en zorgt voor vertrouwen bij de klant.

 CRM Systeem: Een goed Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt bij het opvolgen van klanten en zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Van onderhoudsafspraken tot aftersales communicatie, alles wordt nauwkeurig bijgehouden.

Astonic: Een perfecte match

Bij het zoeken naar de juiste partners kwam Mark al snel uit bij Astonic. "Het merk Astonic is een kwalitatief hoogwaardig product dat goed bij onze standaard past," zegt hij. Wat Astonic echt uniek maakt in de markt, is het gebrek aan afnameverplichtingen en de mogelijkheid tot maatwerk. Dit geeft Mark de flexibiliteit om precies datgene aan te bieden wat zijn klanten nodig hebben.

De Toekomst

Met zijn ervaring en de keuze voor een topmerk als Astonic, kijkt Mark vol vertrouwen naar de toekomst. Hij ziet het als zijn missie om niet alleen fietsen van de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden. In een markt die steeds competitiever wordt, gelooft Mark dat zijn aanpak het verschil zal maken. Deze gedachte sluit perfect aan bij Astonic!

E Bike van beste kwaliteit

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?