21 Maart 2022

Stal(e)nros Fatbike  verhuur part of the Astonic family

Stal(e)nros Fatbike verhuur 

Yes, het is bijna 1 april! Dat betekent dat onze samenwerking met Astonic e-rides van start gaat. 

Wij zijn Rachel en Miranda van Aalsburg. Ruim twaalf jaar runnen wij onze kleinschalige manege in Spijk. Door ervaring en creatief denken onderscheiden wij ons van “gewone” maneges. We hebben een bijzonder concept ontwikkeld en dit zorgt ervoor dat we inmiddels een flinke wachtlijst hebben van (vooral) kids die bij ons elke week een heerlijke tijd beleven met de pony’s.

Geboren ondernemers 

Omdat ondernemen in ons bloed zit en we een passie hebben om mensen een leuke ervaring te bezorgen stonden we open voor een extra activiteit naast de paarden. 

We kenden Anneke (en later Roel) al langer en hebben de ontwikkeling van de fatbikes vanaf het prille begin gevolgd. Anneke kwam hier regelmatig met een fatbike en wij werden steeds enthousiaster. Nadat bleek dat er regelmatig vraag kwam of de fatbikes ook te huur waren en Anneke en Roel aangaven zelf de verhuur niet te kunnen faciliteren, was er bij ons een zaadje geplant. Spijk ligt zo prachtig aan de rivier de Linge, de Betuwe en vlakbij mooie vestingstadjes met zoveel te zien, dit moeten mensen beleven. 

En zie nu… het zaadje werd een plan, een onderzoek, afwegingen, besprekingen, afspraken, vergunningen, tot nu het plantje tot bloei is gekomen. Eind 2021 kregen we groen licht van de gemeente en hebben we bij Astonic een order van twintig fatbikes geplaatst. De adviezen om klein te beginnen sloegen we in de wind, we gaan er voor honderd procent voor! 

Fatbikes huren met kids 

Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit kinderen. Mede daarom vinden we het belangrijk dat ook zij mee kunnen met dagjes uit; er kunnen tot maar liefst 10 kids mee in verschillende modellen kinderzitjes. Kids boven de 1.40 m kunnen op de hippe Breeze en vanaf 12jaar en 1.60 cm mogen zij zelfs een eigen Astonic Earth rijden. 

We hadden natuurlijk een passende naam nodig. Om het dicht bij onszelf te houden hebben we gekozen voor Stal(e)nros Fatbikeverhuur natuurlijk met een knipoog naar de manege. 

Er komt heel wat bij kijken om alles op de rit te zetten, maar wij hebben er zin in! Zeker omdat we in Anneke en Roel betrouwbare partners zien die ons kunnen ondersteunen waar nodig. 

Onze website www.stalenrosfatbikeverhuur.nl gaat vanaf 1 april de lucht in. De Facebookpagina is al wel online. 

Omdat we alleen op afspraak open zijn kun je ons bereiken op 06-28835084 of 06-52594313. 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?