28 December  2022

Premium fatbike van Nederlandse bodem

E-Fatbike onderdelen

De beste premium elektrische fatbike

Ga je voor de beste premium elektrische fatbike, dan moet je de modellen van Astonic ontdekken. Deze fatbikes worden geheel in Nederland ontwikkeld en gemonteerd waarbij enkel het beste goed genoeg is! De beste fatbike op basis van het ontwerp en hoogwaardige aluminium frame, geheel gemaakt in Nederland. Maar ook omdat het de beste elektrische onderdelen heeft. 

Fatbike

De oorspronkelijke fatbike is uitgevonden om op sneeuw en zand te rijden. In Nederland zien we weinig sneeuw, maar zand en strand hebben we genoeg. Ga je op het strand cruisen, dan ben je verzekerd van veel plezier op een fatbike van Astonic!

Een ergonomische zithouding die je rechterop en in een relaxte houding laat cruisen is soms even wennen. Toch zien we dat de gebruikers van deze premium Nederlandse fatbikes snel wennen en het comfort erg op prijs stellen.  De motor bevindt zich in de achternaaf. Dit is goed voor het evenwicht en de gewichtsverdeling van de fiets. De twee krachtige schijfremmen zorgen voor voldoende remkracht om de krachtige Bafang motor af te remmen. Je kunt met deze fiets ook veel offroad, waar remmen van groot belang zijn.

Fatbike met 80 Nm koppel

Deze fatbike maakt vooral gebruik van de elektrische aandrijving. De 250 Watt motor kan door het gebruik van tandwielen meer koppel genereren dan andere motoren. Natuurlijk geniet je van de hoogste kwaliteit. Deze heeft 80Nm vermogen, zeer krachtig en meer heb je zeker niet nodig, voldoende om een aanhangwagen te trekken. 

De concurrentie de baas

Daarbij concurreren de modellen van Astonic makkelijk met andere fatbikes. De premium fatbikes van Astonic kunnen met hun solide frame behoorlijk wat gewicht aan. Met gemiddeld 145 kg draaggewicht kan zo goed als iedereen deze fiets gebruiken. Door het hoge koppelvermogen is het altijd even vlot rijden. Vooral bergop zullen de Astonic fatbikes geen vermogen en snelheid verliezen en geven ze zelfs een extra zetje in de rug. 

Grote accu

De standaardaccu van 768 Wh en 16 AH voorziet je van 50 tot 80 km rijbereik. Dit is flink meer dan andere fatbike modellen. Ga je voor de upgrade naar 960 Wh en 20 AH dan kun je ongeveer 80 tot 120 km rijden alvorens op te laden. De metalen ketting en de derailleur zijn van Shimano. Met een 7-speed versnelling kun je makkelijk schakelen voor bergop of bergaf. Opnieuw zeer handig tijdens het off-roaden.

E-Fatbike met beste onderdelen kopen

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?