19 maart 2024

Personeel mobiel houden tijdens onderhoud aan de Merwedebrug en A15 met Astonic

Personeel dat fietsend naar het werk komt zonder in de file te staan

Als bedrijfseigenaar sta je voor de uitdaging om je personeel efficiënt en tevreden te houden, vooral wanneer externe factoren zoals wegwerkzaamheden aan de Merwedebrug en A15 de dagelijkse routines verstoren. Lange files en reistijdvertragingen kunnen de productiviteit en het welzijn van je werknemers negatief beïnvloeden. Gelukkig biedt Astonic een innovatieve oplossing om je personeel mobiel, ontspannen en gezond te houden, terwijl je tegelijkertijd de binding met je bedrijf versterkt. In dit artikel verkennen we hoe Astonic niet alleen praktische mobiliteitsoplossingen biedt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Voorkom lange files en ondersteun de gezondheid van je personeel

Met de flexibele mobiliteitsoplossingen van Astonic hoeven je werknemers niet langer vast te zitten in het verkeer door de werkzaamheden aan de Merwedebrug en A15. Dit resulteert in minder stress en een gezondere werk-privébalans. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een uitgekiend netwerk, zorgt Astonic ervoor dat je personeel alternatieve routes of vervoersmiddelen kan kiezen die efficiënter en aangenamer zijn.

Verhoog de binding met je bedrijf

Het aanbieden van mobiliteitsoplossingen zoals die van Astonic toont aan dat je als werkgever zorg draagt voor het welzijn van je personeel. Dit verbetert niet alleen de tevredenheid en loyaliteit van je werknemers, maar optimaliseert ook de binding aan je bedrijf. Werknemers voelen zich gewaardeerd en zijn daardoor meer betrokken en gemotiveerd.

Totale ontzorging en onderhoud op de zaak

Een uniek aspect van Astonic is de totale ontzorging. Astonic neemt niet alleen de planning van het vervoer uit handen, maar biedt ook onderhoud van de voertuigen direct op de zaak. Dit betekent dat onderhoud en eventuele reparaties worden uitgevoerd zonder dat je werknemers hiervoor kostbare werktijd verliezen. Dit draagt bij aan een ononderbroken werkproces en een hogere efficiëntie binnen je bedrijf.

Interessante fiscale voordelen

Naast de praktische voordelen biedt Astonic ook aantrekkelijke fiscale voordelen voor bedrijven. Door slimme investeringen in duurzame mobiliteit kunnen bedrijven profiteren van belastingvoordelen, subsidies en andere stimuleringsmaatregelen. Dit maakt de overstap naar een flexibele mobiliteitsoplossing niet alleen duurzaam, maar ook financieel aantrekkelijk.

Conclusie

De werkzaamheden aan de Merwedebrug en A15 hoeven geen bron van frustratie en inefficiëntie te zijn voor je bedrijf. Met de innovatieve oplossingen van Astonic houd je je personeel mobiel, tevreden en gezond, terwijl je ook bijdraagt aan een sterkere bedrijfscultuur en duurzame bedrijfsvoering. De totale ontzorging, het onderhoud op de zaak en de fiscale voordelen maken Astonic niet alleen een strategische keuze voor nu, maar ook een investering in de toekomst van je bedrijf.

Overweeg de overstap naar Astonic en ervaar hoe flexibele mobiliteit de productiviteit en het welzijn van je personeel kan verhogen, terwijl je tegelijkertijd je bedrijf voorbereidt op een duurzamere toekomst.

Met Astonic flexibele mobiliteitsoplossingen vermijd je verkeersopstoppingen door werkzaamheden aan de Merwedebrug en A15, wat resulteert in minder stress en een gezondere werk-privébalans.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?