21 mei 2024

Ontdek de E-Ride van Astonic: Jouw perfecte elektrische fiets

Handgemaakte E-Bike van hoogste kwaliteit

Bij Astonic geloven we dat fietsen meer is dan alleen van punt A naar punt B komen. Het is een beleving, een reis, een moment van vrijheid. Daarom zijn we trots om onze innovatie : de E-Ride. Deze op maat gemaakte elektrische fietsen zijn ontworpen met stabiliteit, functionaliteit en premium kwaliteit in gedachten, en we kunnen niet wachten om je alles erover te vertellen.

Een perfecte mix van invloeden

De E-Ride is niet zomaar een elektrische fiets. Bij Astonic hebben we verschillende fietsinvloeden samengebracht om tot een ontwerp te komen dat uitblinkt in ergonomie, comfort en functionaliteit. Of je nu door de stad fietst, een langere tocht maakt door het platteland of gewoon geniet van een ritje in het park, de E-Ride biedt je de perfecte mix van prestaties en stijl.

Kwaliteit en aandacht voor detail

Wat de E-Ride echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail. Elk aspect van de fiets is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd in Nederland. Van het stevige frame tot de krachtige motor en de luxe afwerking, de E-Ride is een toonbeeld van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een fiets koopt, maar een stukje maatwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Duurzaamheid en mobiliteit in één

In een tijd waarin duurzaamheid en mobiliteit steeds belangrijker worden, biedt de E-Ride een ideale oplossing. Elektrisch fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar het maakt ook het dagelijks reizen efficiënter en aangenamer. Met de E-Ride draag je bij aan een groenere toekomst zonder in te leveren op comfort of stijl.

Een unieke fietsbeleving

Bij Astonic draait alles om de beleving. We willen dat elke rit op de E-Ride een plezierige ervaring is. Dankzij de uitstekende ergonomie en het comfortabele ontwerp, kun je langere afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. De krachtige motor geeft je dat extra zetje wanneer je het nodig hebt, terwijl de geavanceerde functies en het stijlvolle ontwerp ervoor zorgen dat je altijd in de schijnwerpers staat.

Sluit je aan bij de E-Ride revolutie

De E-Ride is meer dan alleen een fiets; het is een statement. Het laat zien dat je waarde hecht aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Bij Astonic nodigen we je uit om deel uit te maken van deze revolutie. Ervaar zelf hoe de E-Ride jouw kijk op fietsen kan veranderen en geniet van elke rit zoals nooit tevoren.

WILD, FREE, ASTONIC – dat is waar we voor staan. Ontdek vandaag nog de E-Ride en stap in een wereld van ongekende mogelijkheden.

Ben je klaar voor de rit van je leven? Boek een proefrit en ontdek hoe je jouw eigen E-Ride kunt samenstellen. Want bij Astonic draait alles om jou en jouw perfecte fietsbeleving.

Handmade build to last

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?