25 maart 2024

Maatwerk fietsen transformeren mobiliteit, klantverhaal

Rob glimlacht naast zijn op maat gemaakte Astonic fiets, die perfect bij zijn lengte en persoonlijkheid past

Ik heet Rob ben 28 jaar en woon in Haaren, en mijn zoektocht naar de juiste fiets heeft een onverwachte maar geweldige wending genomen toen ik Astonic leerde kennen. Door mijn groeistoornis was het niet eenvoudig om een fiets te vinden die echt bij me past, zowel qua maat als persoonlijkheid. De standaardoplossingen voelden niet goed, en de "kinderfietsen" die ik aangeboden kreeg vanuit de gemeente, gebruikte ik amper.

Het probleem: Op zoek naar de juiste fiets

Mijn uitdagingen met het vinden van een fiets die past bij zowel mijn lengte als mijn levensstijl.

In 2021 transformeerde mijn zoektocht naar de perfecte fiets dankzij Astonic, een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk fietsen. Als iemand met een groeistoornis vond ik het uitdagend om een fiets te vinden die niet alleen past bij mijn lengte, maar ook bij mijn persoonlijkheid. Standaardoplossingen en kinderfietsen boden niet wat ik nodig had, en lieten me vaak achter met een gevoel van schaamte.

De oplossing: Ontmoeting met Astonic

Hoe Astonic het concept van een op maat gemaakte fiets introduceerde die mijn mobiliteitsvrijheid herstelde.

Mijn wens was simpel: met mijn vrienden fietsen zonder compromissen. Ik zocht onafhankelijkheid en een fiets die mijn zelfvertrouwen kon boosten. De gemeente bood alternatieven zoals een taxi-abonnement, maar dat voldeed niet aan mijn behoefte aan vrijheid en mobiliteit.

Astonic, gevestigd in Nederland en bekend om hun aandacht voor kwaliteit en persoonlijke aanpak, bood de oplossing. Na een ontmoeting met Roel en Anneke van Astonic, werd duidelijk dat zij de uitdaging aangingen om een custom fiets te creëren die aan al mijn wensen voldeed. Dit proces van samenwerking, waarbij ik drie keer langsging voor aanpassingen, zorgde ervoor dat de fiets perfect aansloot bij mijn behoeften.

Het resultaat: Vrijheid en zelfverzekerdheid

De impact van mijn nieuwe Astonic fiets op mijn dagelijks leven en zelfvertrouwen.

Deze aanpak resulteerde in een unieke fiets die niet alleen fysiek comfortabel is, maar ook mijn persoonlijkheid weerspiegelt. Het heeft me de vrijheid gegeven waar ik naar verlangde, waardoor ik nu met trots en zelfvertrouwen deelneem aan fietstochten met vrienden.

Mijn ervaring met Astonic bewijst dat maatwerk en persoonlijke aandacht het verschil kunnen maken. Het is een voorbeeld van hoe bedrijven zoals Astonic niet alleen producten leveren, maar ook bijdragen aan een gevoel van inclusiviteit en zelfverzekerdheid. Voor iedereen die op zoek is naar een maatwerk fiets die past bij unieke behoeften, biedt Astonic een inspirerend succesverhaal.

Ik gebruik mijn Astonic dagelijks en geniet van de ritten.

         ~Rob~

Detailopname van de unieke kenmerken en aanpassingen op Robs Astonic fiets.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?