18 maart 2021

Maak kennis met Astonic!

Astonic de E-Fatbike voor lange mensen

Verbazend onze E-Rides!

Ze had het duidelijk gezegd, Anneke van Astonic: “je moet het zelf ervaren!” En óf Anneke gelijk heeft, bedenk ik terwijl ik ‘doorschakel’ naar de vierde versnelling. Ik voel de acceleratie, maar het kost nauwelijks moeite. Welkom bij de proefrit met Astonic E-rides!

Astonic komt van ‘astonisch’, wat ‘verbazen’ betekent. En ik kan je verzekeren: na een proefrit met een Astonic E-ride ben je verbaasd. Verbaasd over de look, de feel en de mogelijkheden! Mijn eerste indruk was ‘wat een tof ding’, maar zoals Anneke al beloofde, schuilt er meer achter de Astonic dan alleen een trendy e-bike die er uitziet als chopper.

‘Je moet erop stappen!’

Mijn proefrit roept vooral een gevoel op: een gevoel van gemak, kwaliteit en ‘anders’. Sneller, maar ook robuust. Met de Astonic hoef jij je niet te beperken tot ‘geplaveide paden’. Je kan gerust een stukje ‘wild & free’ meepikken. Anneke: “Ik heb zelfs al een mountainbike parcours van 25 km bedwongen!” Onze E-Fatbikes zijn zelfs geschikt voor lange mensen!

‘We willen heel veel bieden!’

Anneke: “Als je geïnteresseerd bent, komen we vrijblijvend langs voor een proefrit. Onze aanpak is persoonlijk en op maat. Op dit moment betekent dit dat er mogelijkheden met verschillende kleuren en frames zijn. Op basis van bestaande onderdelen en het toekomstperspectief combineren we samen jouw ideale Astonic e-ride!” 

Wil jij ook kennismaken met het gevoel van Astonic? Boek dan nu een proefrit!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?