17 Juni 2022

Lancering Astonic Breeze fatbike

Fatbike geinspireerd door een BMX

Ons nieuwe model, de “Astonic Breeze” is klaar voor lancering, verkrijgbaar in twee modellen en vier prachtige, knallende kleuren met stoere matte lak en zwarte accenten.

De Breeze is verkrijgbaar in de kleuren:

· Signal Orange

· Sky Blue

· Vintage Pink

· Graphite Black

We hebben ons voor de astonic Breeze Fatbike laten inspireren door een BMX-fiets. De Astonic Breeze is er in een normaal model en we hebben een Breeze met lagere instap gemaakt, de “Breeze Special”.

Natuurlijk vonden wij dat het luxer, mooier en vetter moest dus er zijn hele dikke aluminium buizen gebruikt voor de Breeze, loopt de bekabeling door het frame en laten wij hem coaten met luxe matte kleuren.

Astonic Breeze Fatbike in hoogte verstelbaar

De Breeze-fatbikes zijn volledig in hoogte verstelbaar. Ben je tussen 140 en 200 cm lang? Dan zit je prima op een Breeze! Niet alleen de hoogte, maar ook de hoek van het stuur kun je aanpassen. Zo geniet je nog meer van de kilometers die je zeker gaat afleggen op deze fantastische elektrische fiets met dikke banden.

Standaard luxe opties op een Astonic breeze Fatbike

Net als onze Earth-modellen heeft ook de Breeze een frame van hoogwaardig aluminium, en de fiets is voorzien van hoogwaardige onderdelen. De Breeze is standaard voorzien van:

- een luchtgeveerde voorvork - een krachtige 36 volt 250 watt motor in de achternaaf - een 16 Ah accu (voorzien van LG- of Samsungcellen) - hydraulische remmen - negen niveaus motorvermogen - spatborden - LED voor- en achterverlichting- Standaard

Deze Astonic Fatbikes zijn dus helemaal compleet bij aankoop. Daarnaast krijg je twee jaar garantie en de eerste servicebeurt is voor onze rekening.

100% handgmaakt in Nederland

De Breeze is geheel met de hand gemaakt in Nederland, dus echt een Fatbike van Nederlandse bodem. Waar sommige onderdelen door middel van lasersnijden en machinaal buigen zijn gemaakt is het lassen en coaten nog helemaal met de hand gedaan, wij werken samen met lokale bedrijven die allen veel waarde hechten aan kwaliteit, met deze vakmensen en ambachten hebben wij weer een prachtig astonic fatbike model gerealiseerd. Wederom een Fatbike waar we trots op zijn en waar vele mensen ontzettend van gaan genieten.

Twee Breeze-acties tijdens de lancering!

Ben jij een van de eerste twintig mensen die een Astonc Breeze fatbike aanschaft dan ontvang je van ons een leuke gratis upgrade of Tex lock bij je Fatbike.

De eerste tien mensen die een Astonic Breeze Fatbike aanschaffen ontvangen van ons een gratis accu upgrade ter waarde van € 299,- je ontvangt dan geen 16 AH accu op je Breeze E-fatbike maar een 21 AH accu op je eFatbike waardoor je veel meer kilometers af kan leggen op je Breeze Fatbike.

De volgende tien aankopers ontvangen gratis een Tex lock maat S ter waarde van € 109,- bij hun aankoop. Met het slot van Texlock parkeer jij je Breeze zo veilig mogelijk, zet hem om een paal en bevestig het u-lock aan je frame. Omdat dit slot geheel flexibel is, lichtgewicht en geheel afgewerkt is met kunsstof wikkel je hem om je frame zonder kans op beschadigingen. In onze ogen het perfecte slot voor al onze E-fatbike modellen.

Shop de breeze fatbike

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?