8 april 2021

Maximaliseer je Gezinsplezier met de Astonic E-Fatbike

Maximaliseer je Gezinsplezier met de Astonic E-Fatbike

Maximaliseer je Gezinsplezier met de Astonic E-Fatbike: Het Ultieme Vervoermiddel voor Avontuurlijke Families

Maak elk gezinsuitje onvergetelijk met de Astonic e-fatbike, de perfecte symbiose van stoerheid en functionaliteit, geoptimaliseerd voor avontuurlijke gezinnen. Onze innovatieve e-fatbikes transformeren met gemak van een stijlvolle E-Ride naar een gezinsvriendelijke e-fatbike, ontworpen om jou en je geliefden veilig op avontuur te nemen.

Veelzijdigheid en Comfort voor het Gehele Gezin

De 'Earth Extended' van Astonic, met zijn extra lange zadel, is uw betrouwbare partner voor het meenemen van extra 'bagage'. De installatie van een kinderzitje is een fluitje van een cent, terwijl extra voetsteunen aan de voorkant van het zadel het vervoeren van twee kinderen tegelijk een eenvoudige taak maken. Deze e-fatbike staat garant voor veiligheid, comfort, en plezier voor het hele gezin. Onze kinderzitjes zijn geschikt vanaf 7 maanden tot de volwassen leeftijd van de kinderen.

Van Stadsritten tot Avontuurlijke Trails 

De Astonic gezins e-fatbike is uw veelzijdige metgezel, klaar om van een middagbezoek aan oma over te schakelen naar een spannende off-road ervaring in de natuur. De keuze om samen met je kinderen de 'all terrain experience' te ontdekken, biedt een nieuwe dimensie van familieavontuur. Met onze e-bike benut je elke kans om samen nieuwe herinneringen te maken.

Verbinden met de Gemeenschap

De Astonic e-fatbike staat niet alleen voor avontuur; het is een uitnodiging aan gezinnen om de wereld te verkennen met een nieuw gevoel van vrijheid en verbondenheid. We moedigen lezers aan om hun ervaringen en avonturen te delen via sociale media en onze website, waarmee we een gemeenschap van avontuurlijke gezinnen opbouwen die elkaar inspireren.

Blijf Ontdekken met Astonic

Astonic is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit en innovatie in elk van onze e-fatbikes, zodat elk gezin avonturen kan beleven die verder gaan dan de gebaande paden. Bezoek onze website om meer te ontdekken over de specificaties van onze e-fatbikes en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw volgende gezinsavontuur.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?