27 maart 2023

Het DNA van Astonic

E-Fatbike voor het hele gezin

Het DNA van Astonic, waar staan we voor, wie zij wij en wat is onze visie? Omdat wij het net wat anders doen dan onze Fatbike collega's vertellen we in een aantal blogs waar wij voor staan, wat onze bedrijfs etiek is en hoe wij de toekomst voor ons zien. We delen graag ons verhaal met jullie en zouden hier vaker aandacht aan besteden, wat wij heel normaal vinden maakt ons bijzonder en komt volgens onze klanten niet voldoende naar voren in onze website en content. Dus op advies van vele, komen er meer blogs waar we informatie over ons in gaan delen.

Duurzaamheid

Onze focus ligt constant op duurzaamheid, een betrouwbare kwaliteits producten, voor minder doen wij het niet. Al tijdens het schrijven van ons bedrijfsplan bleek dat we alleen het allerbeste uit onze werkplaats wilde laten vertrekken, een E-Fatbike waarvan alle onderdelen te vervangen zijn mocht er iets stuk gaan. Al onze modellen zijn van de beste kwaliteit en voorzien met hoogwaardige componenten. Ze worden volledig met de hand gemonteerd en getest door Roel persoonlijk, zodat we zeker weten dat iedere Astonic die de werkplaats verlaat aan onze hoge eisen voldoet!

Nederlands

Een echt Nederlands product, van tekening to levering! Hoewel het een grote uitdaging is om tig lassers, alluminium, draaiers en de juiste partners te vinden. maken wij onze Fatbikes geheel in Nederland, we realiseren ons dat dit een opdracht is die we niet altijd kunnen blijven vervullen, maar zo lang het kan blijven wij dit doen. 

Quality, not quantity, is our maesure and focus!!

Naasten

Onze Fatbikes zijn ontwikkeld met oog op iedereen, onze bikes brengen verbinding en zijn passend voor het hele gezin. Van jong tot oud iedereen moet in staat zijn een Astonic Fatbike te rijden, onze Fatbikes zijn zo leuk dat wij willen dat deze voor iedereen toegankelijk is. Passen onze standaard bikes niet, dan maken we een Astonic volledig aan de hand van de wensen of maten van de klant. Is onze Fatbike niet de beste optie voor iemand, dan sturen wij ook graag door naar een van onze collega Fatbike bouwers.

Aandacht

Naast de aandacht voor onze Fatbikes, staat de aandacht voor onze klanten centraal! Iedereen is bij ons welkom en ontvangt onze volledige aandacht, tijdens het eerste contact wat vaak via de mail of telefoon is, in onze showroom tijdens het maken van de proefrit, bij het leveren van de Fatbike maar ook nog daarna, heb je een Astonic dan blijven wij altijd bereikbaar voor vragen, tips en onderhoud!

Heeft een klant vragen over een ander merk Fatbike of accessoires ook dan mag je niks minder verwachten dan onze volledige aandacht, wij adviseren graag en altijd!

Anders

Wij doen het graag net even anders, naast onze Nederlandse producten, bieden wij de mogelijkheid andere onderdelen op je Fatbike te plaatsen. Ander stuur, verlichting, zadel, samen met jou creeren wij jou perfecte E-Fatbike. Klant specefieke wensen is voor ons de norm! Mochten wij er met een van onze standaard Fatbikes niet uitkomen, kunnen we geheel Custom Fatbikes maken, samen met de klant bespreken wij de wensen en realiseren de perfecte E-Fatbike!

There is no,one size fits all with Fatbikes!

E-Fatbike met kinderzitjes

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?