20 juni 2022

Het hele gezin op een Astonic fatbike

Met het hele gezin op een Astonic fatbike

Naar aanleiding van onze winactie kwam Lisa uit Amsterdam een bezoek brengen aan onze showroom, om te kijken of een Astonic de perfecte fatbike zou kunnen zijn voor haar. Ze had haar ouders meegenomen naar Spijk om onze fatbikes te bekijken. Het was een gezellig bezoek en zoals gebruikelijk bij ons, stapten ze gezamenlijk op enkele Astonic bikes om een rondje te toeren door de prachtige landelijke omgeving. Uiteindelijk heeft het hele gezin een Astonic fatbike aangeschaft! We laten ze hier graag even vertellen over hun ervaring. 

De proefrit op een Astonic Fatbike 

Wij (een gezin uit Amsterdam) zijn op een mooie dag naar Astonic in Spijk gereden voor een proefrit voor onze dochter. Hier zijn wij gastvrij ontvangen door Anneke en Roel en uiteindelijk zijn we alle drie op een Astonic fatbike een proefrit gaan maken door de prachtige natuur rondom Spijk. Tijdens de proefrit hebben wij ervaren dat de fatbikes heerlijk rijden en prettig zijn in de bediening. Na onze rit waren we alle drie verkocht. 

Roze fatbike voor Lisa 

Bij terugkomst hebben wij zeer goede voorlichting en advies gekregen m.b.t. alle mogelijkheden en opties, zodat we op basis hiervan een goede keuze konden maken. Anneke en Roel zijn zeer servicegericht en denken ontzettend goed met je mee. Zij proberen waar het kan alle wensen mogelijk te maken. Zo is uiteindelijk de Astonic fatbike van onze dochter uitgevoerd met een roze frame. Wij kwamen aanvankelijk voor één fiets, voor onze dochter, maar uiteindelijk hebben we aan het einde van deze prachtige dag drie Astonic fatbikes aangeschaft! 

Super73 ingeruild voor een Astonic Fatbike

 Onze oudste zoon had al een fatbike (van Super73), maar nadat hij de Astonic had geprobeerd heeft hij zijn fatbike direct omgeruild voor een Astonic fatbike. Kortom, ons gezin is fan van Astonic en inmiddels hebben wij er vele kilometers opzitten en bevallen ze super goed! 

Nhan, Liesbeth & kids 

Onze fatbikes en service zelf ervaren

Wil jij ook ervaren hoe onze Astonics rijden? Boek dan een proefrit.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe fatbike modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl
+31 (0)183 201 043
:image[type=photo; position=foreground]

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-fatbikes, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw elektrische Astonic fatbike?