25 maart 2024

Ervaar elke dag het comfort van fietsen met Astonic: Het verhaal van een klant

Een tevreden fietser geniet van een dagelijkse rit op zijn stijlvolle, zwarte Astonic elektrische fiets door de stad

Rien Koster, woonachtig in Zevenaar, vertelt over zijn ervaringen sinds hij is overgestapt op een Astonic fiets. In zijn verhaal belicht hij hoe deze Nederlandse elektrische fiets zijn dagelijkse routine heeft veranderd, van eenvoudige ritjes naar het werk tot ontspannen tochten in het weekend. Lees hier Rien zijn ervaring.

Mijn fietsbeleving 

Voordat ik Astonic ontdekte,  reed ik 50 kilometer per jaar,  naar het station en terug. Die reizen vaak in de regen en altijd tegen de wind in. Met de komst van de Astonic, fiets ik dagelijks met plezier 22 kilometer, ongeacht het weer, en dan balen dat je er al bijna bent.

Astonic is echt super tof

De Astonic heeft een bepaalde "poef" het moment waarop je weg rijdt is super tof, iedere keer weer. Daarna kan je heerlijk cruisen en kom je zeker ontspannen aan op je werk en weer thuis! Het toffe, stoere, zwarte design, dat stijl uitstraalt, zonder over te komen als een overdreven fatbike, maakt elke rit een tof. En laat je niet gek maken door al dat gedoe rond Fatbikes, het is gewoon een elektrische fiets met een mooier frame.

Onderhoudsservice is meer dan prima

Astonic en de onderhoudsservice zijn uitstekend, wat zorgt voor een zorgeloze rijervaring. Deze plus punten dragen bij aan mijn waardering voor de fiets.

Zou ik een Astonic aanraden? JA, zonder enige twijfel. Het is een stoere, Nederlandse, toffe, zwarte , mooie, snelle, lekkere fiets! Zeker een aanrader voor iedereen! 

~Rien~

kwaliteits fiets van nederlandse bodem die fietservaring transformeert

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?