22 april 2024

Een schitterende bijdrage aan het Gala Diner voor Street Child Nederland

De fiets die gedoneerd is aan het goede doel Street Child Nederland

Het Gala Diner: Een avond van hoop en solidariteit

Afgelopen woensdag was een avond om niet snel te vergeten. Het gala diner ten bate van Street Child Nederland toonde niet alleen pracht en praal, maar ook wat we samen kunnen bereiken als we onze krachten bundelen voor een nobel doel. Het hoogtepunt van de avond was de veiling van een Astonic, waarmee een aanzienlijk bedrag werd opgehaald voor Street Child. Dit initiatief onderstreept onze inzet voor onderwijs voor de meest kwetsbare kinderen.

"It Takes a Village to Raise a Child"

De beroemde Afrikaanse wijsheid "It takes a village to raise a child" was nooit relevanter. Of dat dorp nu duizenden kilometers verderop ligt of bestaat uit mensen die geld inzamelen en de marathon lopen in Sierra Leone; elke bijdrage telt. Het is deze collectieve inspanning die ons dichter bij onze gemeenschappelijke droom brengt: een wereld waarin elk kind toegang heeft tot onderwijs.

De kracht van samenwerking

Astonic gelooft oprecht in de kracht van samenwerking en solidariteit. Onze steun aan Street Child Nederland en de onvermoeibare inzet van de organisatie om onderwijs toegankelijk te maken voor de meest kwetsbare kinderen wereldwijd, weerspiegelt dit geloof.

Een jaar onderwijs voor slechts €50 

Wat veel mensen niet weten, is dat slechts €50 voldoende is om een kind een heel jaar onderwijs te bieden in een van de kwetsbaarste gebieden ter wereld. Dit feit benadrukt de impact die zelfs de kleinste donatie kan hebben op het leven van een kind en zijn of haar gemeenschap.

Hoe U kunt helpen 

Overweeg een donatie aan de moedige lopers van de marathon van Sierra Leone via de officiële donatiepagina van Street Child Nederland of ondersteun de inspanningen van onze eigen helden, @tijnbranderhorst en @floortjeschavemaker, via hun persoonlijke pagina's. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, helpt om de droom van onderwijs voor elk kind werkelijkheid te maken.

Een avond vol pracht en praal, waarbij we bijdragen aan Street Child Nederland. Samen maken we een verschil voor kwetsbare kinderen. Doe mee en steun het onderwijs voor slechts €50.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?