25 September 2023

E-Ride met riemaandrijving

E Fatbike met riemaandrijving (206)

E-bike met riemaandrijving

Omdat wij houden van toffe E-bikes creeëren, is het volgende project al in de laatste testfase. Als basis hebben we de Breeze Sky High genomen en zijn gaan kijken naar opties om ons paradepaardje nog luxer en van een nog betere rijervaring te voorzien. Een E-bike, E-Fatbike of E-Ride is heel persoonlijk en iedereen wenst een andere ervaring, zo bieden wij al de optie om te kiezen voor een kracht of rotatie sensor op de huidige modellen. Om de rijbeleving nog meer te veranderen moest er ook een E-bike komen voorzien van een middenmotor en riem in plaats van een ketting of wel een carbon belt. We hebben gekozen voor een Bafang middenmotor in cobinatie met een Gates belt aandrijving, deze combinatie zorgt voor een fantastiche rijbeleving. Ben jij opzoek naar een E-fatbike met riemaandrijving dan zou onze Breeze Evolution wel eens een perfecte match kunnen zijn.

E-bike met IGH versnellingen

Al onze bikes zijn voorzien van versnellingen zodat je ook in heuvelachtig landschap goed uit de voeten kan en de motor niet overvraagt. Voor de Breeze Evolution hebben we naast riemaandrijving gekozen voor internal gearing hub. Dit betekent dat de 5 versnellingen zich in de achternaaf bevinden, dit heeft als grote voordeel dat de versnellingen afgeschermd van vuil zijn en er geen derailleur uitsteekt op de bike. Het schakkelen voelt wat meer als rijden op een schakkelbrommer en vereist wat kunde, deze bike is ontwikkeld speciaal voor de mensen die houden van motrrijden en avontuur!

E-bike met Magura remmen

Op de Breeze Evolution hebben we gekozen voor het hoogste segment remmen van Magura, met deze remmen die al lang op ons wenslijstje stonden bereiken we een geheel ander niveau. Onze eerder verschenen E-bikes zijn al van een hoger segment als onze collega's op de fatbike markt maar met de specs op de Breeze Evolution hebben wij onszelf overtroffen. De remmen van Magura dragen hier zeker aan bij, meer stopkracht, ultiem gevoel, meer opties en persoonlijke instellingen resulteren samen met de middenmotor en de riemaandrijving in de perfecte fietsbeleving alleen bedoeld voor sommige onder ons.

Upsitedown vork

op de Breeze Evolution hebben we een omgekeerde voorvork geplaatst, deze resulteerd in een stabielere wegligging op ruig terrein en biedt meer demping. Daarnaast zijn er meer instelmogelijkheden zodat je de vork aanpast aan het terrein waar je je op bevindt.

E-Ride met achtervering

De E-bike is voorzien van een geveerde zadelpen en heeft op deze manier voor en achtervering. Perfecte demping op ieder terrein!

E-bike met dropperpost

We bieden de mogelijkheid een dropperpost gecombineerd met een geveerde zadelpen te plaatsen op de Breeze Evolution. Dit maakt de E-bike geschikt om te delen met mensen van verschillende lengte maar verbeterd ook de ergonomie als je helling op of afwaards rijdt. Daarnaast kan je je zadel laten zakken bij het stoplicht zodat je niet meer op- en af hoeft te stappen.

Geborsteld Aluminium frame

Eindelijk heb ik (Anneke) mijn zin gekregen en hebben we een E-bike die uitgevoerd mag worden in Aluminium frame, enkel geborsteld en voorzien van een beschermcoating. Ik heb vanaf dag 1 dat wij begonnen met Astonic aangegeven dat een Aluminium frame tof zou zijn en daarnaast bij zou dragen aan het feit dat wij onze Frames geheel zelf produceren. Bij alle andere E-(fat)bike fabricanten in Europa wordt namelijk gekozen voor het goedkopere en makkelijker te bewerken staal dat in combinatie met vocht kan gaan roesten. Niet passend voor het hoogste segment, vandaar dat al onze frames van Aluminium zijn en gelast worden met de tiglas methode. Eindelijk een E-Fatbike waarbij dit vakmanschap gezien kan worden! 

Om Roel nog enigsinds tevreden te houden gaan wij ook de optie bieden om een zelfgekozen RAL kleur te kiezen.

Astonic Breeze Evolution testen

We verwachten de Breeze Evolution vanaf voorjaar 2024 beschikbaar is voor de verkoop. Wil je ons prototype vast komen testen, als eerste een Breeze Evolution komen samenstellen of feedback geven over het design en de fietsbeleving dan ben je op afspraak van harte welkom bij ons in Spijk.

E Fatbike met riemaandrijving(76)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?