23 mei 2023

E-Fatbike voor lange mensen

E Fatbike voor lange mensen (69)

E-Fatbike met Frame maten

Bij Astonic hebben wij de focus gelegd op het uitbrengen van E-fatbikes die ook verkrijgbaar zijn in framematen. Inmiddels hebben wij verschillende modellen beschikbaar in een hogere framemaat! Het verschil in comfort merk je direct als je op een fatbike stapt met een passende framemaat voor jou lengte! Onze Sky High modellen zijn de perfect E-Fatbike voor lange mensen.

Grotere framemaat : Sky High

Soms brengen de namen van onze e-Fatbikes wat verwarring met zich mee zo heet bij ons een grotere frame maat een Sky High model. Ben je langer dan 185 centimeter dan zou een Sky High model wel eens de perfecte match kunnen zijn. Inmiddels hebben wij drie verschillende modellen E-Fatbikes uitgebracht in een grotere framemaat, hieronder lichten we ze per model toe.

Breeze Sky High

De Breeze hebben we op 20 mei gelanceerd in een grotere framemaat, de Breeze Sky High is met zijn gebogen boven buis en groter frame een waar genot op op te fietsen! Door de lagere instap en de extreem hoogwaardige componenten naast een prachtige E-Fatbike, die iets weg heeft van een Harley Davidson of cruiser model is dit model ook erg praktisch. Je kan er twee kinderzitjes op bevestigen en nog steeds met groot gemak op en afstappen ook los je het probleem op wat betreft bagage, laat er een bagagedrager op plaatsen en je bevestigd boodschappentassen en een kratje op je Breeze Sky High E-Fatbike. 

Omdat dit model een in hoogte verstelbaar zadel heeft kunnen we dit model passend krijgen voor bijna iedere lengte, is hij te groot dan hebben we zijn kleine broertje de  Breeze staan en zo kan iedereen genieten van het extreem hoge comfort op deze e-Fatbike!

Earth Extended Sky High

Ons model de Earth Extended is inmiddels al een jaar verkrijgbaar in een hoge framemaat, oftewel de Earth Extended Sky High. Ons Extended model, de favoriet van velen omdat je er met twee volwassenen (comfortabel)  of zelfs met één volwassenen en twee kinderen op past. Dit is de perfecte familie E-Fatbike, deze bike groeit met je kinderen mee tot volwassen leeftijd, of ga gezellig samen op datenight als de kids uit logeren zijn!  Het was voor ons een no brainer om dit model in een grote framemaat uit te brengen.

Earth Special Sky High

Voor mensen die geen gezin hebben om mee te nemen op de bike en voornamelijk voor de looks van een E-Fatbike gaan, hebben we de Earth Special ook uitgebracht in een grotere framemaat. De Earth Special Sky High voor iedereen die de straten veroverd in stijl zonder dat ze passagiers mee willen brengen! 

Beste Nederlandse E-fatbike kopen

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?