21 Augustus 2023

E-Fatbike leasen

E Fatbike ASTONIC 200BW (312)

E-Fatbike leasen, de voordelen

Wat zijn de voordelen van het aangaan van een lease overeenkomst en wat kan het betekenen voor het welbevinden van jezelf of uw personeel? In dit artikel leggen we de voordelen uit en stellen onze partner voor lease aan jullie voor. Want ook van onze partner voor lease verwachten wij een hoog persoonlijk contact, die partner hebben wij gevonden! Wil jij een E-Fatbike leasen lees dan dit artikel!

E-Fatbikes leasen, het financiële voordeel

BRUTO-NETTO VERLONING
Werknemers kunnen met een interessant fiscaal voordeel een bedrijfsfiets leasen. Ze ruilen 3 jaar een deel van hun brutoloon in voor het gebruik van de fiets. De fietser geniet van een voordeel tussen de 35%-40% ten opzichte van een privé aankoop in de winkel.
Fietsleasing is niet alleen voordelig voor je werknemers, maar ook kostenneutraal. Werkgevers kiezen ervoor om de verlaagde werkgeverslasten te compenseren ten gunste van het bruto leasetarief voor de medewerker.

FIETSEN IS GELD VERDIENEN
De fietsende medewerker bespaart op de kosten van de brandstofkosten en de afschrijving van de auto. Deze besparing is vaak hoger dan netto kosten voor de leasefiets.

Stap op de E-Fatbike, totale ontspanning

Naast het financiële voordeel is een ander groot voordeel de ontspanning die je ervaart op een E-Fatbike van Astonic. het fietsen op een Astonic is uitstekend voor lichaam én geest. Het is goed voor de spieren en longen en helpt tegen lichamelijke ongemakken en gebreken. Omdat fietsen een laagdrempelige manier van bewegen is, is het geschikt voor alle mensen, Astonic heeft een passend model voor iedereen. 

Tijdens het fietsen op je E-Fatbike is het mogelijk om even aan iets anders te denken. Lange ritten ontspannen de geest. Het heeft effect op je hele lichaam en gevoel; je lijf en ademhaling komen tot rust, maar ook je hoofd! Fietsen heeft positieve effecten op het verminderen van stressklachten en tijdens het fietsen maakt je bepaalde stofjes aan, zoals endorfine en serotonine. Deze stofjes geven een geluksgevoel.

Soms merk je pas hoe mooi de Nederlandse natuur is als je er doorheen fietst. Vanuit de auto trekt dit landschap je namelijk veel sneller voorbij. Op de E-Fatbike zie je dan veel meer. Ook is het gezond om regelmatig in de natuur te zijn, je stemming verbetert wanneer je eropuit trekt, je hebt minder negatieve gedachten en je ervaart minder stress. Tevens neemt je mentale vermoeidheid af. Voldoende buiten zijn zorgt ervoor dat je genoeg vitamine D opneemt. Het is natuurlijk ook heerlijk om de buitenlucht op te snuiven tijdens een lange fietstocht op je Astonic.

Al dit bovenstaande heeft een positief effect op het welbevinden, dat resulteert weer in minder ziekte verzuim. Wil jij een E-Fatbike via lease, informeer je werkgever en wij kunnen de HR afdeling adviseren en informeren. Een E-Fatbike via lease kost de werkgever niks en brengt grote voordelen met zich mee!

E-fatbike via Cyclis, helemaal ontzorgt

Onze partner voor lease is Cyclis, zij ontzorgen volledig, hierdoor gaat er voor u en uw werkgever geen kostbare tijd verloren gaat. Verzekering, onderhoud en service, totaal ontzorgt stapt u op een E-Fatbike van Astonic!

  • KOSTENNEUTRAAL EN VALT BUITEN DE WKR
  • GELUKKIGE EN GEZONDE MEDEWERKERS
  • MAXIMALE ONDERSTEUNING DOOR CYCLIS
  • GROEN IMAGO & BINDING MEDEWERKERS
  • BESPARING PARKEERKOSTEN

Een betere gezondheid & milieu: Volgens onze Astonic riders zijn dat de voornaamste redenen om naar het werk te fietsen. Wil jij ook een steentje bijdragen aan je gezondheid en het milieu? Dan is fietsleasing iets voor jou!

Geen files of parkeerproblemen: Ruil je wagen in voor de fiets en begin je dag zonder stress, files en parkeerproblemen.

Een all-in leseconstructie: Je geniet gedurende de leaseperiode van je favoriete fiets inclusief ontzorgende diensten.

Financieel voordeel: Een fiets leasen via je werkgever is tot 40% voordeliger dan een privéaankoop. .

Meer over Cyclis

Het team van Cyclis bestaat uit gemotiveerde medewerkers die jullie graag adviseren en te woord staan. Zij werken elke dag, met veel enthousiasme, aan gelukkige fietsers. Daarom zetten zij sterk in op innovatie en flexibiliteit.

Dankzij de samenwerking met lokale fietsenwinkels  kunnen ze elk merk en model in een interessante leaseformule gieten. Hierdoor helpen zij werknemers over heel het land aan hun droomfiets. In combinatie met een innovatieve tool voor zowel werkgever als werknemer, garanderen zij een fietsplan dat op wieltjes loopt.

Betaalmethodes2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?