24 april 2023

E-Fatbike Lancering, Breeze Sky High

E Fatbike met lage instap

Astonic Breeze ook in Framemaat

Onze E-Fatbike de Breeze is op korte termijn ook beschikbaar in onze Sky High frame maat! Omdat wij van mening zijn dat ook bij Fatbikes frammaten horen,  hebben we net als bij ons Earth E-Fatbike model de Breeze inmiddels ook in een grotere framemaat beschikbaar. 

Premium E-Fatbike met High end parts

Natuurlijk hebben we tijdens het ontwikkelen van dit model wederom wat onderdelen die we bij de Breeze gebruikte verbeterd en aangepast. Vanzelfsprekend hebben we deze aanpassingen doorgevoerd op onze Breeze E-Fatbike met normale hoogte, want we zouden Astonic niet zijn als al onze E-fatbikes alleen het beste verdienen. Wat ons betreft hebben deze aanpassingen de Breeze naar een hoger niveau getild en is dit inmiddels onze eigen persoonlijke favoriet.

Lancering Breeze Sky High

Ben jij benieuwd naar onze Breeze Sky High E-Fatbike en zou je hem graag als een van de eerste willen testen? Kom dan 20 Mei naar de Astonic riders dag bij Club204 in Amsterdam en ervaar de Breeze Sky High zelf. Tijdens deze dag ben je welkom voor een hapje en drankje en delen we graag onze passie en kennis met jullie. Iedereen is welkom om vrijblijvend een proefrit te maken op een van onze modellen. Wil je zeker zijn dat je proef kan rijden op een bepaale tijd, meld je dan aan door op onderstaand linkje te klikken. 

meer weten over de Breeze Sky High, tune in op onze socials!

E Fatbike ASTONIC 60 (121)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?