2 Oktober 2023

E-Fatbike huren

E-fatbike huren gorinchem

E-Fatbike huren, het leukste uitje in de regio!

Zoek je een leuk uitje met de familie of het bedrijf? Of wil je gewoon een dagje genieten met je gezin? Een E-Fatbike huren is dan zeker een geweldig idee! Bij stalenros Fatbike verhuur, kan je een E-Fatbike huren en de prachtige omgeving verkennen, waar ook Astonic gevestigd is.

E-Fatbike huren, genieten langs de linge

Ga je voor je uitje een E-Fatbike huren bij Stalenros Fatbike verhuur dan ben je zeker van 100% legale fatbikes die geheel goedgekeurd zijn voor de openbare weg. Op deze manier verken je geheel veilig de prachtige omgeving en slinger je langs de linge op je E-Fatbike. Er zijn diverse mogelijkheden om je rit op je eigen wensen af te stemmen, zo maak je het E-Fatbike uitje passend voor ieder gezeldschap.

E-Fatbike huren met een compleet arrangementen

Je hebt al de mogelijkheid om een E-Fatbike te huren voor een paar uur. Maar wil je er echt een dagvullend programma van maken dan biedt stalenros Fatbike verhuur diverse arrangementen aan met uiteenlopende mogelijkheden. Ook voor grotere groepen is het mogelijk een E-Fatbike te huren bij stalenros fatbike verhuur. Wil je zien waar de E-Fatbike van Astonic worden gemaakt, fiets dan even langs onze werkplaats en maak kennis met Anneke en Roel.

E-Fatbike huren ook in de herfts een leuk uitje

We genieten intens van de nazomer en een E-Fatbike huren is oprecht genieten, ook in de herfst is het huren van een E-Fatbike een super uitje. Zie de kleuren van de bomen veranderen, de omgeving langs de linge  hult zich in prachtige herfst kleuren en met een iets warmere jas aan is ook in de herfst het huren van een E-Fatbike een fantastisch idee!

E-Fatbike huren als proefrit

Een proefrit bij Astonic is al langer dan de norm, wil je een nog langere proefrit maken om zeker te zijn van je keus? Dan is het huren van een E-Fatbike een goed idee. Kies een optie naar wens en geniet van de rit, waarna je zeker weet of het aanschaffen van een E-Fatbike van Astonic passend is voor je. Natuurlijk kan je ook nog bij Astonic langs komen om de verschillende modellen E-fatbikes te testen en uitgebreid advies te ontvangen over accessoires.

Bij Astonic staat beleving en uitmuntende service centraal

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?