1 mei 2023

E-Fatbike, door echte mensen, voor echte mensen

E Fatbike Astonic(373)

E-Fatbike voor echte mensen

Wist je dat wij bij Astonic bijna nooit modellen inzetten voor onze fotoshoots! Alle gezichten die je voorbij ziet komen op onze sociale kanalen zijn echte Astonic bezitters, echte mensen op echte E-Fatbikes, die dagelijks genieten van hun hoogwaardige E-Fatbike, onze service en persoonlijke aandacht!

Content dagen

Per seizoen proberen wij één content dag te plannen met onze fantastische fotograag Orrin, op deze dag nodigen wij onze klanten uit die regio uit om met hun eigen Astonic E-Fatbike model te komen staan. Waarna zij zelf de hoogwaardige foto's die geschoten worden in hoge kwaliteit van ons ontvangen. Bij Astonic vinden wij het erg waarevol nauw contact te hebben met onze klanten en vinden dat onze sociale kanalen daar op aan moeten sluiten. Geen modellen dus maar echte enthousiaste Astonic riders die met hun eigen Astonic het oprechte Astonic gevoel het beste over kunnen brengen!

Gewaardeerde Brand ambassadeurs

Onze loyale klanten zijn voor ons ontzettend waardevol, zij vertegenwoordige ons merk terwijl zij dagelijks genieten van hun Astonic E-Fatbike. Onze prachtige E-Fatbikes die wij dagelijks met veel passie bouwen komen pas echt tot hun recht dankzij hun berijders die je ziet shinnen op onze sociale kanalen! 

E-Fatbike, door echte mensen

Onze klanten kennen wij bijna allemaal persoonlijk, dit is wat ons werk zo leuk maakt! Is het niet tijdens de proefrit waar we persoonlijk al onze passie met ze delen dan is het tijdens de levering of een contentdag. Hoogwaardige E-Fatbikes, aandacht en fijn contact dat is waar wij persoonlijk voor staan! Dit is precies de reden dat wij kiezen om zelfstandig te blijven, natuurlijk betekent dat ook dat we langzamer groeien, natuurlijk is het extreem lastig om zelfstandig een bedrijf neer te zetten, maar om de kwaliteit van onze bikes en het nauwe contact met onze Astonic "familie"te behouden is de keuze voor langzamere, stabiele groei voor ons een duidelijke yes! 

Ben je benieuwd naar ons persoonlijk, onze bikes of hoe we ze produceren? Stap gewoon eens vrijblijvend binnen bij ons in Spijk om kennis met ons te maken!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?