24 januari 2022

DS motoren lid van de Astonic familie

Dennis Schrama

 een bekend gezicht onder vele motorrijders in de Bollenstreek door zijn jarenlange ervaring als allround motorfietsmonteur in deze regio. Exact 25 jaar na zijn eerste werkdag als motorfietsmonteur, opende hij op 1 april 2021 zijn eigen tweewielergarage in Hillegom, onder de naam DS Motoren. Door zijn passie voor het vak, blijft Dennis goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de tweewielerbranche en zijn oog was al gevallen op de ontwikkelende markt van e-Fatbikes.

Enthousiasme

De e-fatbikes van Astonic grepen meteen zijn aandacht door hun stoere, robuuste uitstraling en hij zag een mooie uitbreiding voor DS Motoren. Vol enthousiasme werd hij welkom geheten in de Astonic-familie. Vanaf oktober 2021 mag hij zich vol trots de eerste dealer van Astonic noemen!

 

Dennis vindt het prachtig om mensen te laten proefrijden op een Astonic e-fatbike. Potentiële koper of niet, na een proefrit stappen ze allemaal met een grote glimlach af. Het delen van die ervaring – daar doet hij het voor. Zelf kijkt hij vooral uit naar het voorjaar, zodat hij samen met zijn gezin door de bollenvelden kan toeren en de regio kennis kan laten maken met de Astonic e Fatbike.

 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?