8 April 2024

De reis naar kwaliteit: Waarom een Astonic E-Ride meer is dan een keuze

Een persoon genietend van een tocht op een Astonic E-Ride door een schilderachtig landschap, symbool voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke beleving

In mijn vorige blog heb ik het gehad over het unieke verschil tussen een E-Ride van Astonic en de standaard E-Fatbike of E-Bike. Nu wil ik je meenemen in een verhaal dat dichter bij ons hart ligt: ons klantprofiel. Dit is geen verhaal over zomaar een doelgroep; dit gaat over mensen die weten dat hun reis net zo uniek is als de bestemming.

Dus daar heb je het, een blik op wie onze klanten zijn en wat ze beweegt. Ze zoeken naar meer dan alleen een vervoersmiddel; ze zoeken een partner op hun reis. Bij Astonic staat de klant altijd centraal, en hun reis met ons is net zo belangrijk als de bestemming.

Bewuste keuzes

Het kiezen voor een Astonic is geen beslissing die lichtvaardig wordt genomen. Onze klanten spenderen veel tijd aan het onderzoeken en afwegen van hun opties. Ze zijn zich bewust van wat ze willen en hechten grote waarde aan kwaliteit. Een Astonic kopen is voor hen geen impuls, maar een weloverwogen keuze, een stap naar iets groots.

Een specifieke leeftijdsgroep

Onze klantenkring varieert, maar de grootste groep valt tussen de 30 en 55 jaar. Zij zien een Astonic niet alleen als een middel voor woon-werkverkeer of als forenzenfiets, maar ook als een kans om kwaliteitstijd door te brengen met het gezin. Het gaat om de ritjes die meer betekenen dan alleen van A naar B gaan; het zijn de momenten die ertoe doen.

Ontzorging op maat

Wat onze klanten vooral waarderen, is de persoonlijke benadering en de zekerheid van een lange levensduur van hun Astonic. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van onderhoud en service. Dit is geen standaard service; het is een belofte, een verlengstuk van de ervaring. Want als je voor Astonic kiest, kies je voor meer dan alleen een product; je kiest voor een beleving.

Een persoon genietend van een tocht op een Astonic E-Ride door een schilderachtig landschap, symbool voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke beleving

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?