30 augustus 2023

Custom made E-Fatbike 

Custom made E Fatbike (76)

Custom made E-Fatbike

Zoals jullie weten is het ontwerpen van Fatbikes onze passie, naast het volledig  ontwerpen vertrekken er maar weinig E-fatbikes zonder gemaakte aanpassingen. Een E-Fatbike van Astonic is ook niet zomaar een E-Fatbike, maar de beste die er te vinden is op de markt. Je mag dan ook verwachten dat wij de moeite nemen om de perfecte E-Fatbike voor jou te creëren! Wil je echt iets bijzonders en unieks kies dan voor een Custom made E-Fatbike!

E-Fatbike bij rug en schouder klachten

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden als het gaat om comfort bij lichaamlijke klachten of beperkingen, vaak is het niet nodig om een volledig Custom made E-Fatbike te maken maar volstaat een van onze modellen met wat aanpassingen. We hebben inmiddels aardig wat modelllen op de weg die aangepast zijn om het hoogste comfort te bieden aan de Astonic rider. Zo kunnen wij een ander stuur plaatsen voor een rechtere zithouding, een geveerde zadelpen plaatsen om een beter schokdemping in de rug en schouders te realiseren een remsysteem dat werkt op een handgreep zodat de remmen met één hand bediend kunnen worden en zo maken wij onze huidige modellen vaak passend voor iedereen.

Custom made E-Fatbike hoe doen we dat

Omdat een geheel custom made E-Fatbike niet altijd nodig is en een bestaand model aanpassen vele malen voordeliger is, plannen we altijd eerst een uitgebreide afspraak in. Tijdens deze afspraak bespreken we de persoonlijke ongemakken waardoor fietsen vaak onmogelijk is geworden, zodra we deze punten duidelijk hebben weten wij direct welk model afvalt of met wat aanpassingen wel passend te krijgen is. 

Vervolgens stap je op onze bestaande modellen om te bekijken welke zithouding het fijnste is, we hebben verschillende onderdelen liggen, zoals sturen en zadels om te bekijken met welke opties we fietsen maar dan op de E-Fatbike weer mogelijk maken. meestal duurt een pas afspraak ongeveer twee tot drie uur waarbij er herhaaldelijk en langer gefietst wordt om zeker te zijn dat we de juiste match realiseren. Wilt u samen met ons een afspraak maken om fietsen weer mogelijk te maken, neem telefonisch contact op met Anneke op 0683116201. Wij zorgen er dat er tijdens de afspraak onderdelen klaar liggen afgestemd op u persoonlijke situatie.

Volledig Custom made E-Fatbike

Wordt bij de eerste afspraak duidelijk dat er toch een volledig Custom E-Fatbike gerealiseerd moet worden, dan bespreken we welke stijl passend zou zijn en meten de maten op die nodig zijn om te starten met het ontwikkel proces. Na 6 tot 8 weken plannen we de tweede pasbeurt, vaak hebben we dan al een frame wat aardig in de richting komt, we controleren de maatvoering van het frame en noteren mogelijke punten die aangepast moeten worden. Vanaf deze pasbeurt begint het opbouwen van het frame, na de laatste aanpassingen monteren we de E-Fatbike zo volledig mogelijk met de componenten die wij geselecteerd hebben. De afspraak voor de derde afspraak wordt gepland, op dit moment hebben we ook de kleurcodes nodig die de klant heeft gekozen, past de E-Fatbike dan wordt hij weer gestript. Onze Coater in Gorinchem voorziet de Custom made E-Fatbike van zijn kleurtje en daarna monteren wij de E-Fatbike met de geselecteerde componenten. Hou er rekening mee dat het ontwikkelen van een volledig Custom E-Fatbike gemiddeld 3 tot 5 maanden in beslag neemt.

Heb je geen klachten maar wil je gewoon een unieke E-Fatbike die niemand anders heeft, ook dan ben je welkom voor het creëren van een Custom Made E-Fatbike. Bovenstaande proces wordt een stukje makkelijker maar brengt ons zeker zoveel voldoening.

Mensen weer op de fiets krijgen met een E-Fatbike

De visie om onze eigen perfecte baan te creëren waar mensen centraal staan en wij E-fatbikes bouwen voor iedereen is een succes te noemen. De voldoening die het brengt mensen die eerder niet meer konden fietsen, mobiel te krijgen is enorm. Ook onze klanten waar geen aanpassigen voor nodig zijn terug te zien komen met een brede glimlach op hun gezicht na het maken van een proefrit is bijzonder en maakt dat wij extreem genieten van ons werk, mogelijk gemaakt door alle Astonic riders die inmiddels op dagelijkse basis op hun Astonic stappen!

Custom made E Fatbike (154)

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?