06 Juni 2022

Custom fatbike zadels

Custom Astonic fatbike-zadels 

Bij Astonic proberen we zo veel mogelijk onderdelen en artikelen met de hand in Nederland te laten maken. Altijd maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, zo worden ook onze custom fatbike zadels geheel met de hand gemaakt in Nederland. 

Vier fatbike zadels in het assortiment 

Omdat we veel vraag kregen naar custom zadels hebben we inmiddels vier verschillende fatbike-zadels in het assortiment. We hebben twee korte zadels in de kleur cognac met crèmekleurig stiksel en daarnaast hebben we een zwarte variant. De zijkanten van dit soort zadel zijn van glad skaileder en het zitvlak is van ruw skaileder. De zadels zijn voorzien van een ruitpatroon op het zitvlak. 

Extended fatbike custom zadel 

Ook voor onze Extended fatbike hebben we twee custom zadels standaard in het assortiment opgenomen. Waar we in eerste instantie alleen twee losse zadeltjes voerden voor dit fatbike model (zodat je een kinderzitje kunt plaatsen in plaats van het passagierszadel) hebben we nu de keuze uitgebreid met lange zadels uit één stuk. Ook deze zadels zijn verkrijgbaar in het cognac met crèmekleurig stiksel en in geheel zwart met ruw skaileder op het zitvlak, ook beide voorzien van een ruitstiksel op het zitvlak. 

Zelf je perfecte fatbike zadel samenstellen 

Heb jij net wat specialere wensen voor jouw fatbike zadel? Geen enkel probleem, dit behoort ook tot de mogelijkheden! Samen met jou bekijken we onze kleurstalen, je kiest je favoriete kleur voor het skaileder en voor het garen. Ook kun je kiezen uit verschillende motieven om het zitvlak van jouw fatbike zadel mee te borduren: ruit, honingraat, pijpjes, zeg het maar. En wil je nou echt iets bijzonders dan is het ook nog mogelijk je naam of initialen op de achterzijde van het zadel te laten borduren. 

Onze custom fatbike zadels zijn 100% Nederlands vakmanschap  

Nadat we samen met jou je wensen hebben besproken, maken wij een zadelplankje voor je fatbike. Dit sturen wij naar de zadelmaker die het zadel opbouwt met verschillende lagen schuim. Er wordt een hoes gemaakt voor het zadel, deze wordt geheel met de hand genaaid op speciale naaimachines die leder kunnen naaien. In totaal wordt er met drie of vier mensen een aantal uren aan het zadel gewerkt waarna wij hem retour ontvangen en op je fatbike bevestigen. Een custom fatbike zadel is van de hoogste kwaliteit en wordt met de grootste zorg speciaal voor jou gemaakt, en verhoogt het rijcomfort op jouw Astonic fatbike zeker! 

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe E-ride

modellen.

Contact

Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

info@astonic-rides.nl +31 (0)183 201 043
Beste E-Fatbike van Nederlandse bodem

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een vraag over onze e-Rides, over je bestelling of heb je speciale wensen voor jouw Astonic E-ride?